חיפוש

טבחה בכמון של תומר תומס

טבחה בכמון
טבחה בכמון של תומר תומס

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

טבחה בכמון של תומר תומס

מצרכים לטבחה בכמון
2 כפות גדושות פפריקה מתוקה
2 כפות של כמון
כף שטוחה מלח
כפית פלפל שחור
כפית סוכר
רבע כפית קינמון (לא חובה )
800 גרם שעועית מושרית ללילה ומורתחת
2 שיני שום קצוצות
3 כפות רסק עגבניות
בצל גדול
2-3 תפוח אדמה חתוך לפלחים
פלפל לפי הטעם
1 ק"ג גרונות שהורתחו ביחד עם המים הרתוחים.

אופן הכנה:

1. שמים שמן בסיר, קוצצים את הבצל ומתחילים לטגן עד שהוא שקוף, מוסיפים את רסק העגבניות ואת הסוכר ומטגנים היטב.
2. מוסיפים את הפפריקה , פלפל שחור,קינמון ,מערבבים ופותחים את התבלינים.
3. מוסיפים לתבשיל את השום והפלפל חריף בהתאם לטעם, מוסיפים את השעועית,תפוחי אדמה.
4. מוסיף את הגרונות עם המים הרתוחים(הציר שנוצר),סה"כ הכל צריך להיות בערך ליטר וחצי של נוזלים.
5. מבשלים בין שעה לשעה וחצי תלוי בהצטמצמות של הנוזל, ברגע שיש רתיחה להעביר לאש נמוכה.
6. אחרי חצי שעה של בישול מוסיפים את הכמון והמלח לפי הטעם.
7. אחרי שהנוזלים הצטמצמו, מסירים מהאש ומגישים.

אהבתם שתפו את המתכון.
הכנתם, כתבו בתגובות למטה איך יצא לכם,זה המקום גם לשאול שאלות בקשר למתכון.

בתאבון!!!

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות