טורטיה ממולאת במוקפץ מתכון של תומר תומס
מצרכים לטורטיה:
רצועות של 2 גזרים (זוליינים)
רבע כרוב
פטריות
1 קישוא מקולף
בצל קטן קצוץ
מלח
כפית פלפל שחור
2 ביצים
פירורי לחם מוזהבים
3 כפות סויה מתוקה
טורטיות
.
אופן הכנה:
1. מחממים את המחבת ושמים שמן ומתחילים לטגן את הבצל.
2. שהבצל משחים להוסיף לפי הסדר את הכרוב,פטריות,גזר,רצועות קישוא ומערבבים ומטגנים כ-5 דקות.
3. מוסיפים סויה ומערבבים,מוסיפים את הפלפל שחור,מלח(לפי הטעם) ומטגנים עוד 2 דקות.
4. במחבת נוספת שמים שמן לטיגון ומתחילים לחמם את השמן.
5. שמים 2 ביצים בקערה ומערבבים היטב.
6. לוקחים טורטיה, שמים במרכז הטורטיה את מילוי ירקות,נקפל את הצדדים ונגלגל.
7. טובלים את הטורטיה המגוגלגלת בביצה וטובלים בפירורי הלחם ומניחים במחבת עם החלק של הסגירה כלפי מטה.
8. מטגנים את הטורטיה עד להזהבה.
9. מוציאים מהמחבת,פורסים ל-2 באלכסון, שמים טיפה טריאקי או כל רוטב אחר ומגישים.
ניתן למלא בגבינות,טונה,בשר,דגים או כל מה שעובר לכם בראש.