חיפוש

טחול ממולא מרוקאי מתכון חגיגי אורגינל

טחול ממולא מרוקאי מתכון אורגינל

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

טחול ממולא מרוקאי מתכון אורגינל

טחול ממולא מרוקאי מתכון של השף שלו קמחי מבית ספר לבישול "ארט שף"

מצרכים:

▪️ 1 טחול בקר
▪️ 300 גרם שומן כבש
▪️ 1/2 קילו כבד בקר צלוי
▪️ 1/2 קילו לב בקר
▪️ 1 צרור כוסברה
▪️ 2 צרורות פטרוזיליה
▪️ 2 ראשים שום מקולף
▪️ 2 כפות אריסה ביתית
▪️ 1 כפית סודני טחון
▪️ 2 כפות כמון
▪️ 1 כף פלפל שחור
▪️ מלח לפי הטעם
אופן הכנה מופיע בהמשך.

סרטון המדגים את כל שלבי הכנת הטחול:

מתכונים נוספים:
מעורב ירושלמי בקונכיית בוריקה מתכון מנצח
פסטיה מתכון מושלם לעצלנים
מתכון למעורב ירושלמי מושלם של תומר תומס

אופן הכנה:

▪️ מערבבים הכל, ממלאים את כיס הטחול ותופרים אותו.
▪️ אופים כשעה בחום בינוני (170 מעלות)
▪️ מקררים. לאחר מכן חותכים לפרוסות ניתן לצלות על מחבת או על רשת צלייה
▪️ ניתן לעטוף כל פרוסה בנייר כסף.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות