חיפוש

ירקות מושלמים בטאבון – אין יותר טעים מזה!

ירקות מושלמים בטאבון - אין יותר טעים מזה!

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

הירקות שכבשו את הטאבון: טעם שחוזר אליך!

אז התפנינו ויש לנו טאבון חם בבית, למה לא לנצל את זה? הרעיון כאן הוא לקחת את הירקות הכי סודיים במקרר, לשים אותם בטאבון, ולזכות להצלחה מסחררת שיכולה להתפרש גם כמעשה ניסים בחלל! אז קדימה, למדו איך להפוך כמה ירקות פשוטים ללהיט הבישול של ערב שבת!

מה צריך בשביל ההצלחה הזו?

  • 1 קישוא גדול
  • 2 תפו"לים (כן, הכנו קיצור לשם קולי)
  • 1 גזר עיקש
  • חצי בצל (שיעשה חיים קשים לחתול)
  • 2 כפות שמן זית
  • נחמדות – המון! (בלעדיה, זה לא עובד)

אוקי, ואיך משאירים את המנה החדשה שלנו חמה?

כשיש לכם טאבון, זה צעד קטן אבל מאוד משמעותי. כל מה שצריך זה להפעיל את הטאבון ולהפסיק לשאול את עצמכם "מה יהיה עם זה?" תאמינו לי, זה זן פשוט שכבר מצליח!

השלב הבא: חותכים, מערבבים ומתבלים. מה קורה כאן?

ראשית, קוצצים את הירקות שלנו לחתיכות לא מאוד מסודרות – תזכרו, זה נגמר בטאבון, אז אף אחד לא יבקש מכם עיצוב פרחים! מסיימים לשים את כל הירקות בקערה, מוסיפים את השמן והמלח ומערבבים. כאן המקום לשאול: למה לטגן אם אפשר לאפות? כן, כן!

עכשיו, הטאבון קורא לנו!

נכניס את הירקות לתוך הטאבון (כשהוא חם כמו אש!) למשך 30-40 דקות. האם אני יכולה לאכול אותם לפני זה? לא! אבל אם אתם פושטי רגל והאוכל טעים, זה לא סוף העולם.

למה ירקות בטאבון?

כי עם כל המרגשות והיום-יומיות של סדר היום, מה אנחנו צריכים על הצלחת? טעם, חום, וריח מגרה של ירקות קלויים. נשמע טוב, לא?

שאלות נפוצות:

  • האם אפשר לשים ירקות אחרים בטאבון? בהחלט! במהלך שבוע, כל ירק חדש ששוכב עשוי לשדרג.
  • מה קורה אם שכחתי את הירקות בטאבון? במקרה כזה, ההכנה תשתנה ל"מאכל של מישהו אחר".
  • עכשיו, מה אני עושה עם השאריות? קחו את זה באומץ – סלט, מרק, או סתם לאכול עם לחם!

אז, מה בסוף? פשוט תאכלו ותהנו! כי בסופו של יום, ירקות בטאבון הם כמו החיים: לפעמים קלויים, לפעמים מבושמים, ותמיד מהנים!

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות