דרגו את המתכון

הירקות שכבשו את הטאבון: טעם שחוזר אליך!

אז התפנינו ויש לנו טאבון חם בבית, למה לא לנצל את זה? הרעיון כאן הוא לקחת את הירקות הכי סודיים במקרר, לשים אותם בטאבון, ולזכות להצלחה מסחררת שיכולה להתפרש גם כמעשה ניסים בחלל! אז קדימה, למדו איך להפוך כמה ירקות פשוטים ללהיט הבישול של ערב שבת!

מה צריך בשביל ההצלחה הזו?

אוקי, ואיך משאירים את המנה החדשה שלנו חמה?

כשיש לכם טאבון, זה צעד קטן אבל מאוד משמעותי. כל מה שצריך זה להפעיל את הטאבון ולהפסיק לשאול את עצמכם "מה יהיה עם זה?" תאמינו לי, זה זן פשוט שכבר מצליח!

השלב הבא: חותכים, מערבבים ומתבלים. מה קורה כאן?

ראשית, קוצצים את הירקות שלנו לחתיכות לא מאוד מסודרות – תזכרו, זה נגמר בטאבון, אז אף אחד לא יבקש מכם עיצוב פרחים! מסיימים לשים את כל הירקות בקערה, מוסיפים את השמן והמלח ומערבבים. כאן המקום לשאול: למה לטגן אם אפשר לאפות? כן, כן!

עכשיו, הטאבון קורא לנו!

נכניס את הירקות לתוך הטאבון (כשהוא חם כמו אש!) למשך 30-40 דקות. האם אני יכולה לאכול אותם לפני זה? לא! אבל אם אתם פושטי רגל והאוכל טעים, זה לא סוף העולם.

למה ירקות בטאבון?

כי עם כל המרגשות והיום-יומיות של סדר היום, מה אנחנו צריכים על הצלחת? טעם, חום, וריח מגרה של ירקות קלויים. נשמע טוב, לא?

שאלות נפוצות:

אז, מה בסוף? פשוט תאכלו ותהנו! כי בסופו של יום, ירקות בטאבון הם כמו החיים: לפעמים קלויים, לפעמים מבושמים, ותמיד מהנים!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות