חיפוש

כבד עוף עם בצל מקורמל על מצע של פירה – מנה של מסעדה

כבד עוף עם בצל מקורמל מתכון

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

כבד עוף עם בצל מקורמל על מצע של פירה – מנה של מסעדה

מורן תורגמן משתפת אותנו במנה של מסעדה עם כבדי עוף ובצל מקורמל על מצע של פירה.

מצרכים:
600 גרם כבדי עוף
3-4 בצלים
רבע כוס חד פעמי שמן
כפית פפריקה מעושנת
כף פפריקה אדומה
כפית כמון
מעט כורכום
מלח ופלפל
כפית אבקת מרק פטריות
כף מרק עוף
כף שטוחה סוכר
מעט צ'ילי גרוס (לא חייב)
חצי כוס מים
כוסברה לעיטור
אופן הכנה מופיע בהמשך.

מתכונים נוספים:
כבד עוף צלוי ברוטב מתכון מושלם
כבד עוף עם בצל מקורמל -תומר תומס
פרחי פילו במילוי כבד עוף

מתכון נוסף:

אופן הכנה:
1. לצלות מטעמי כשרות מגש של כבדי עוף עם מעט מלח וכשהם מוכנים נחתוך אותם.
2. לטגן 3-4 בצלים חתוכים לרצועות עד השחמה מלאה, אפשר להוסיף גם פטריות טריות חתוכות, להוסיף כף שטוחה סוכר ואחרי שתי דקות נוסיף את הכבדים.
3. בקערה לערבב את כל התבלינים עם השמן: מלח, פלפל שחור, כפית כמון, כף שטוחה פפריקה אדומה וחצי כפית פפריקה מעושנת, מעט כורכום, מעט צ׳ילי גרוס(לא חייב),כפית מלאה אבקת מרק פטריות, כף מרק עוף ושמן. לשפוך על הכבדים ולהוסיף חצי כוס מים ולבשל כמה דקות. לפזר מעל כוסברה קצוצה ולהגיש עם פירה.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות