דרגו את המתכון

כנפי עוף בתנור כמו מטוגנות?! אתם חייבים לנסות את המתכון הזה!

זמן הכנה: 10 דקות + לילה במקרר זמן אפייה: שעה דרגת קושי: קל מאוד

מצרכים:

כנפיים בתנור עם ירקות ברוטב משגע

מתכונים נוספים

כנפיים בצ'ילי כמו במסעדה – מתכון מנצח!
כמה קלוריות יש בכנפיים? כל מה שצריך לדעת!
מתכון קל וטעים לפשטידת ברוקולי ב-30 דקות! 

כנפיים ברוטב צ'ילי מתוק – כל כך קל ומתחסל בדקות!

אופן ההכנה:

  1. מייבשים את הכנפיים: מסדרים את כנפי העוף על מדף רשת ומכניסים למקרר ללילה שלם, לייבוש העור.
  2. מתבלים את הכנפיים: מכניסים את הכנפיים לשקית פלסטיק אטומה. מוסיפים את אבקת האפייה, התיבול המושחר (או פלפל שחור ופפריקה), המלח, אבקת הבצל ואבקת השום. סוגרים את השקית ומערבבים היטב, עד שכל הכנפיים מצופות בתבלינים.
  3. אופים את הכנפיים: מסדרים את הכנפיים בתבנית, כשהעור כלפי מעלה. אופים בתנור שחומם מראש ל-150 מעלות למשך 20 דקות. לאחר מכן, מעלים את חום התנור ל-220 מעלות ואופים עוד 40 דקות, עד שהכנפיים זהובות ופריכות.

טיפים:

כנפי עוף – נשנוש טעים ופופולרי:

כנפי עוף הן נשנוש טעים ופופולרי, המוגש לרוב במסעדות, בברים ובאירועים.

הן ידועות במרקמן הפריך, בטעמן העשיר ובקלות ההכנה שלהן.

כנפי עוף הן תוספת מושלמת להמבורגרים, נקניקיות, צ'יפס או סלט.

מתכון של: thatdudecancook

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות