דרגו את המתכון

כנפיים מתובלות מתכון נהדר

כנפיים מתובלות: המתכון הפשוט והטעים ביותר

כנפיים מתובלות הן מאכל פופולרי בכל העולם, ויש סיבה לכך. הן הן פריכות, עסיסיות ומתובלנות באופן מושלם, והן יכולות להוות נשנוש, ארוחה קלה או חלק מארוחת ערב מלאה.מנה שאוהבים בכל גיל.

מקור המתכון

המתכון לכנפיים מתובלות הגיע ככל הנראה מהמטבח הסיני, שם הן ידועות בשם "האן צ'ונג". המנה הגיעה לארצות הברית במאה ה-20, והפכה פופולרית מאוד ברחבי העולם.

רשימת מרכיבים

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות צלזיוס.
  2. מנקים את הכנפיים ומסירים את העור.
  3. בקערה גדולה, מערבבים את כל המרכיבים היבשים.
  4. מוסיפים את הכנפיים לקערה ומערבבים היטב עד שהן מכוסות בתיבול.
  5. מעבירים את הכנפיים לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
  6. אופים למשך 45-60 דקות, או עד שהכנפיים מזהיבות ופריכות.

טיפים

וריאציות ושיפורים

דרגת קושי

קל

זמן הכנה נדרש

כ-1 שעה

הצעות הגשה

כנפיים מתובלות הן מנה קלה להכנה, טעימה ומשביעה. הן יכולות להיות נשנוש נהדר לצד בירה או כחלק מארוחת ערב. אז למה אתם מחכים? קדימה, הכינו את המתכון!

יתרונות תזונתיים

כנפי עוף הן מקור טוב לחלבון, ברזל וויטמין B12. הן גם מכילות כמות קטנה של שומן רווי וכולסטרול.

הערה

ניתן להשתמש בכנפיים שלמות או כנפיים מחולקות ל-2.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות