5/5 - למתכון דירוג של 1 חובבי בישול

צליית כרובית בתנור מביאה לידי ביטוי את המתיקות הטבעית שלה ויוצרת מראה חיצוני קריספי ומקורמל תוך שמירה על החלק הפנימי רך וטעים. המתכון הפשוט אך הטעים הזה מושלם כתוספת או כתוספת טעימה לסלטים ולקערות דגנים.

איך מכינים כרובית בתנור – המרכיבים

מרכיבים חלופיים:

איך מכינים כרובית בתנור – צעד אחר צעד

  1. מחממים את התנור ל-220 מעלות צלזיוס.
  2. בקערת ערבוב גדולה זורקים את פרחי הכרובית עם שמן זית, שום טחון, פפריקה, כמון טחון, מלח ופלפל עד לציפוי אחיד.
  3. מורחים את פרחי הכרובית המתובלים בשכבה אחת על תבנית מרופדת בנייר אפייה או בנייר אלומיניום.
  4. צולים את הכרובית בתנור שחומם מראש כ-20-25 דקות, או עד שהשוליים מזהיבים ופריכים, והכרובית רכה כשמחוררים אותה במזלג.
  5. באמצע זמן הצלייה, הופכים בזהירות את פרחי הכרובית בעזרת מרית כדי להבטיח בישול אחיד.
  6. לאחר שהכרובית מוכנה, מוציאים אותה מהתנור ומעבירים לכלי הגשה.
  7. מקשטים את הכרובית הצלויה בפטרוזיליה טרייה או כוסברה לפני ההגשה.

תיהנו מכרובית הצלויה והטעימה שלכם היישר מהתנור כתוספת טעימה או כמרכיב רב-תכליתי במתכונים שונים.

מתכון זה מיועד ל-4 אנשים כתוספת או 2 אנשים כמנה עיקרית או מתאבן.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות