דרגו את המתכון

כרובית וברוקולי בתנור עם פירורי לחם – תוספת מושלמת שתהפוך לאהובת הבית

ירקות פשוטים, תוצאה מפעימה: המתכון הקריספי שאתם חייבים להכיר

אם אתם מחפשים דרך חדשה, מרעננת ומפתיעה להכין את הכרובית והברוקולי שאתם כבר מכירים – זה המתכון שיקפיץ לכם את הארוחה! שילוב של ירקות בריאים שעטופים בציפוי זהוב ופריך של פירורי לחם מתובלים, הופך אותם לנשנוש ממכר או לתוספת מושלמת לכל מנה עיקרית.

תוך פחות משעה על השעון, תגישו קערה ריחנית ומגרה שמתחסלת במהירות מפתיעה. ולא פחות חשוב – זה מתכון סופר פשוט, שמתאים גם למתחילים וגם לכאלה שנמאס להם לעמוד שעות במטבח.

מידע בסיסי על המתכון

רשימת מצרכים

הוראות הכנה

  1. חממו תנור ל-200 מעלות צלזיוס. רפדו תבנית בנייר אפייה.
  2. הכניסו את פרחי הברוקולי והכרובית לקערה גדולה. הוסיפו את שמן הזית וערבבו היטב – כן, הם צריכים להיות מצופים יפה מכל הצדדים!
  3. בקערה נפרדת, ערבבו את פירורי הלחם עם המלח, הפלפל, הפפריקה, אבקת השום ושמרי הבירה (אם משתמשים).
  4. פזרו את תערובת הפירורים מעל הירקות וערבבו בעדינות עד שכל פרח מצופה בצורה אחידה. אפשר גם "ללחוץ" בעדינות את הפירורים על חלק מהפרחים לקבלת קראנץ' מודגש יותר.
  5. פרסו את הירקות בתבנית בשכבה אחת – חשוב שלא יצטופפו יותר מדי כדי שישחימו טוב.
  6. אפו בתנור במשך 25–30 דקות, עד שהירקות רכים מבפנים ושחומים וקריספיים מבחוץ. באמצע האפייה, מומלץ לערבב קלות כדי להשחים את הכל בצורה אחידה.

והריח שמתפשט במטבח? מבטיחים – זה לגמרי "איפה היית כל החיים שלי?"

למה תאהבו את המתכון הזה?

טיפים להצלחה בטוחה

וריאציות ושדרוגים

איך להגיש?

שאלות נפוצות

לא תאמינו כמה פשוט להכין את זה – וכמה טעים!

זה הזמן להכניס את התנור לפעולה ולהתאהב מחדש בירקות. אם אהבתם את התוצאה – אל תשכחו לשתף עם מי שאוהב לאכול טוב בלי מאמץ מיותר!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות