חיפוש

כרובית מטוגנת כמו במסעדות

כרובית מטוגנת כמו במסעדות
מתכון לכרובית מטוגנת כמו במסעדות של יפעת ימינ

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

5/5 - למתכון דירוג של 1 חובבי בישול

מתכון מושלם של כרובית מטוגנת כמו במסעדות של יפעת ימיני

מצרכים להכנת כרובית מטוגנת כמו במסעדות:

  • ראש של כרובית טריה
  • פרורי לחם
  • מלח
  • ביצה

אופן הכנת הכרובית:

  1. מקלפים את העלים של הכרובית ומבשלים אותה במים עד להתרככות.
  2. מצננים את הכרובית ומפרידים את פרחי הכרובית.
  3. טובלים את פרחי הכרובית בביצהואז בפירורי לחם (לערבב עם מלח).
  4. מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה ומגישים.

ניתן להגיש עם רוטב צילי מתוק

סרטון עם מתכון נוסף להכנת כרובית כמו במסעדות:

כרובית מטוגנת מתכון ברוטב צילי של אתי ממן:

מצרכים:

  • 1 כרובית
  • 3 ביצים
  • 200 גרם פירורי לחם זהב
  • 2 כוסות רוטב צ'ילי מתוק
  • 1 ליטר שמן לטיגון
  • 1/2 כפית מלח

אופן הכנה:

  1. חותכים את הכרובית לפרחים, מרתיחים עם מים וכפית מלח 10 דקות, מסננים ומניחים על נייר סופג.
  2. טורפים ביצים בקערה קטנה, בקערה נוספת שמים פירורי זהב.
  3. במחבת גדולה מחממים שמן.
  4. טובלים כרובית בביצה מצפים בפירורים ומטגנים.
  5. במחבת נוספת שמים רוטב צ'ילי על להבה נמוכה מאוד! טובלים את הכרובית ומצפים אותה ברוטב צ'ילי.
  6. מסדרים בכלי הגשה ונהנים מהטעם!!!.

איך להכין כרובית מטוגנת מתכון של שרה יוסף:

מצרכים:

  • 1 ראש כרובית
  • 2 ביצים
  • פירורי לחם זהב
  • קמח
  • מעט מלח פלפל שחור כורכום ושומשום

אופן הכנה:

  1. לפרק את הכרובית לפרחים להרתיח בסיר עם מים עם כף מלח לכמה דקות שלא יהיה רך מדי .
  2. לסנן ולצנן היטב.
  3. לשים בקערה אחת קמח .
  4. בקערה שנייה פירורי לחם מעורבב עם חצי כפית כורכום ושומשום לערבב .
  5. לשים בקערה 2 ביצים עם מלח פלפל שחור ומעט מים ולערבב היטב .
  6. לקחת כרובית לטבול בקמח בביצה ובסוף עם פירורי לחם .
  7. לחמם שמן ולטגן עד שמזהיב , יוצא קריספי וטעים.

מתכון לכרובית מטוגנת קריספית של גקלין פדלון:

מצרכים:

  • 1 כרובית בינונית או גדולה מה שתבחרו
  • קמח
  • ביצה טרופה
  • פירורי לחם מוזהבים מעורב עם שמשום
  • שמן

אופן הכנה:

  1. נחתוך את הכרובית לפרחים יפים ושלמים וחותכים את הזנבות.
  2. שמים אותם במים רותחים מכסים את הסיר לרבע שעה מסננים מהמים.
  3. מגלגלים את כולם בקמח לאחר מכן טובלים בביצה וטובלים בפירורי לחם.
  4. מכניסים אותם במקרר לשעה ומוציאים אותם מטגנים אותם בשמן עמוק עד להזהבה ואפשר להגיש עם רוטב צ׳ילי רוטב אלף האיים או מה שתרצו כל אחד והטעם האישי שלו.

מתכון נוסף של כרובית מטוגנת בבלילה

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות