דרגו את המתכון
ירון ידעי משתף אותנו במתכון שלו לכרובית שלמה אפויה בתנור.
מצרכים להכנת כרובית שלמה בתנור:
כרובית שלמה
כפית מלח
לציפוי:
כף מיונז
כפית פפריקה מתוקה
כפית שום גבישי
חצי כפית טימין
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור גרוס
3 כפות מים
2 כפות שמן זית
פירורי פנקו (פירורי לחם קוריאנים)
אופן הכנה:
- מבשלים בסיר עם מים וכפית מלח את הכרובית שלמה ךמשך 10 דקות.
- מערבבים בקערה קטנה את המיונז,פפריקה מתוקה,שום גבישי,טימין,מלח,פלפל שחור גרוס,מים ושמן זית ומערבבים היטב עד לקבלת מרקם אחיד.
- מורחים את התערובת שהכנו על כל הכרובית ומעל מפזרים פירורי פנקו ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך 15-20 דקות.
- מוציאים מהתנור ומגישים.
סרטון המדגים את שלבי הכנת הכרובית בתנור: