לביבות תפוחי אדמה קריספיות ב-5 דקות
תקראו להן לביבות חנוכה או שתקראו להן לאטקס או בכלל לא חשוב איך תקראו להן העיקר שתכינו אותן.
הלביבות האלה כלכך קלות להכנה ותוך 5 דקות יש לכן לביבות תפוחי אדמה מסורתיות מטוגנות והכי חשוב קריספיות בטירוף.
מומלץ להכפיל כמויות במתכון ,מאחר והן נחטפות במהירות.
ניתן להכין אותן בחנוכה או בכל יום במהלך השבוע והן מהוות פתרון קל לארוחה מהירה.
המתכון הוא של הדסה שושנה בהונקר.
מצרכים:
🔸שמן
🔸4 תפוחי אדמה גדולים.
🔸3 ביצים (לא משנה גודל)
🔸4 כפות קמח
🔸חצי שקית אבקת אפייה
🔸כפית מלח
אופן הכנה מופיע בהמשך.
מתכונים נוספים:
לביבות תפוחי אדמה משגעות 10 דקות
לביבות קישואים ובטטה נדירות ב-5 דקות
לביבות תפוחי אדמה קריספיות מתכון היסטרי
לביבות תפוחי אדמה – חן במטבח
אופן הכנה:
1. מקלפים תפוחי אדמה ומגרדים אותם בעזרת פומפייה.
2. מעבירים את התפוחי אדמה המגורדים לקערה, ומוסיפים אליהם ביצים, קמח, אבקת אפייה ומלח.
3. מערבבים היטב את התערובת.
4. לוקחים כף מהתערובת ומטגנים במחבת עם שמן חם.
5. מטגנים עד שהצד התחתון משחים ואז הופכים לצד השני.
6. שמסיימים , מסדרים את הלטקסים על צלחת עם נייר סופג.
7. הגישי את הלטקסים לשולחן , תהיי מופתעת לגלות כמה מהר יעלמו מהצלחת! 😱🤤😁.