דרגו את המתכון
לחם בירה עם אגוזים טרי ומשגע
טעם מושלם בכלום עבודה
חגית סלימי משתפת אותנו במתכון משגע ללחם בריה עם אגוזים
מצרכים:
3 ½ כוסות קמח תופח (400 גרם
1 כפית מלח
חופן אגוזים קצוצים (אגוזי מלך וגרעיני דלעת – אפשר לגוון בתוספות שאתם אוהבים)
1 בקבוק בירה (330 מ"ל)
אופן ההכנה מופיע בהמשך
מתכונים נוספים:
לחם ביתי מהיר מושלם תוך שעה
לחמניות כוסמין רכות עם פרמזן,אגוזים וחמוציות
מתכון ללחם נורבגי שאתם חייבים להכין
מתכון נוסף:
אופן ההכנה:
1. קודם מערבבים יחד את הקמח, מלח ואגוזים עד לאיחוד.
2. לאחר מכן מוסיפים את הבירה לאט ומערבבים עם כף היטב.
3. מעבירים את הבלילה לתבנית אינגליש קייק משומנת.
4. מכניסים לאפייה בתנור שחומם על 150 מעלות למשך 20 דקות, ואז מעלים את החום ל-180 ואופים לעוד 20 דקות, עד שמקבלים לחם שחום ויפה.
5. מחכים מעט לאחר האפייה שיתקרר, ואז פורסים.