חיפוש

לחם טחינה ללא גלוטן טעים ברמות

לחם טחינה ללא גלוטן טעימה ברמות

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

לחם טחינה ללא גלוטן טעים ברמות

אורה ארגוב משתפת אותנו במתכון ללחם טחינה ללא גלוטן

מצרכים:
½ כוס טחינה
2 כפות סילאן
4 ביצים
1 כוס קמח תפוחי אדמה
1 כפית אבקת אפיה
שומשום (מעט )
½ כפית מלח
אופן ההכנה מופיע בהמשך

מתכונים נוספים:
לחם טחינה מושלם לפסח ולכל ימות השנה
לחמניות טחינה עם תרד של אורית לוי
לחם ביתי מהיר מושלם תוך שעה

מתכון נוסף:

אופן ההכנה:
1. מערבבים את הטחינה והסילאן.
2. מוסיפים את הקמח עם חצי כפית מלח ואבקת אפייה.
3. מוסיפים אחר כך 4 ביצים טרופות. ומערבבים לקבלת בצק אחיד
4. שמים בתבנית ארוכה ומפזרים מעל מעט שומשום
5. מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות ל-20 דקות בערך

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות