דרגו את המתכון
צופית בן יוסף משתפת אותנו במתכון שלה ללחם רמדאן טורקי
כוס ו3/4 קמח.
כף סוכר
כוס מים פושרים
כף שמרים יבשים
כפית מלח
אופן הכנה:
ללוש 5 דקות במערבל הבצק אמור להיות רך,לתת לו לנוח שעה מכוסה במגבת. לאחר שעה להניח ולסדר את הבצק בתבנית עגולה ולתת לו לנוח עוד 30 דקות,לטבול את הידיים במים וליצור גומות ובאמצע שתי וערב,למרוח חלמון עם מעט שמן ולפזר שומשום
להכניס לתנור לחצי שעה בחום 200 מעלות.
מתכון ללחם שטוח פשוט ומהיר להכנה: