חיפוש

לחמניות פסח מתכון חובה לחג

לחמניות פסח מתכון

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

לחמניות פסח מתכון חובה לחג

לחמניות פסח מתכון חובה לחג של מלי מאירוב

מצרכים

2 כוסות מים
חצי כוס שמן
1 כפית מלח
2 כפיות סוכר
2 כוסות קמח מצה
חצי כפית אבקת אפיה
6 ביצים
אופן הכנה מופיע בהמשך







מתכונים נוספים:

בורקס לפסח מתכון נדיר וקל להכנה
מוח עגל חריף מתכון לפסח
עוגת רולדה לפסח מתכון נדיר וקל

מתכון נוסף של לחמניות פסח

אופן הכנה:

1. בסיר לשים 2 כוסות מים,חצי כוס שמן,כפית מלח,2 כפיות סוכר,מביאים לרתיחה.
2. אז מוסיפים 2 כוסות קמח מצה,חצי כפית אבקת אפייה כשר לפסח,לערבב עם כף עץ במהירות עד שהבצק דביק,ומתנתק מדפנות הסיר.
3. להוריד מהגז ולקרר,להוסיף 6 ביצים,לאחר כל ביצה מערבבים במהירות..עם כף עץ עד שהביצים נטמעות מניחים עשר דקות בצד.
4. מחממים תנור ל 200 מעלות,בידיים רטובות עושים עיגולים..בגודל הרצוי,מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ועושים חריץ מעל כל לחמניה.
5. מכניסים לתנור,לאחר עשר דקות מורידים את חום התנור ל 180 מעלות ואופים עד שנהייה קרום קשה למעלה.
6. לאחר שמוכן לכבות את התנור ולהשאיר את הלחמניות עשר דקות לפחות.
טיפים:
לא לפתוח את התנור בחצי שעה הראשונה שהלחמניה לא משטחת.
לאחר שהלחמניות נאפות לכבות את התנור ולא להוציא עשר דקות לפחות.
גודל הלחמניה שלי זה מיני.
לסנדוויץ מומלץ לעשות צורת באגט מוארכת יותר.
לחכות שיהיה קרום קשה מעל הלחמניה שלא תשטתח שתוציאו מהתנור.
את החריץ לעשות עם סכין.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות