דרגו את המתכון

ארוחת ערב עם חלבון – איך לאכול בריא ועדיין לא לבזבז זמן?

מי לא אוהב ארוחת ערב טובה? זה הזמן להרפות, לחזור הביתה ולפנק את עצמך (ואת בני הבית) במשהו טעים ומזין. ואם אנחנו כבר מדברים על זה, למה שלא נוסיף לחוויה הזו גם חלבון? כי חלבון זה לא רק דבר שדוחפים כשמתאמנים, זה גם מה שיעזור לנו להרגיש שבעים לאורך כל הלילה. אז תכינו את הסכינים והפלאנצ'ה, כי הנה מתכון שיחמם לכם את הלב (וגם את הבטן!).

מתכון סופר קליל: פילה עוף עם ירקות קלויים

מה צריך?

איך מכינים את כל הטוב הזה?

1. חממים תנור ל-200 מעלות – אל תשכחו להפעיל אותו(!) כדי שלא תופתעו מאוכל קר!

2. קולפים ומועכים את הירקות – חתכו את הקישואים והגזר לקוביות. אפשר גם להפעיל את היצירתיות ולחזור לימים של גזר חתוך בצורות מוזרות!

3. מכינים את העוף – משרים את הפילה בתיבול של מלח, פלפל ושום. זה מעלה את רמת הטעם שלכם!

4. שימו את הכל בתבנית, טפטפו מעט שמן זית, רססו אהבה והכניסו את התבנית לתנור בערך ל-25 דקות.

אגב, אם העוף ייראה לכם קמצן — אפשר לשים גם קצת גבינת פטה מעל כדי לפנק את עצמכם.

שאלות ותשובות!

לטיפ אחרון – הוסיפו חלבון נוסף!

אחרי שסיימתם את המנה הזאת, אל תשכחו לבחון חלבון נוסף כמו קולגן או קטניות. חלבון שישי במסיבת חלבון, מישהו? לכו על זה!

וכשסיימתם לאכול, אל תשכחו לשתות מים (או יין, מי אני שאתנגד?). בתיאבון, ומקווה שלא נשאר מישהו בלי קיבה ריקה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות