דרגו את המתכון
זוהר קצב משתפת אותנו במתכון שלה למאפה שמרים שוקולד.
- 1 ק"ג קמח
- חצי כוס סוכר
- כף ורבע שמרים יבשים
- 2 ביצים
- 1 כוס שמן
- מים להוסיף חמימים לפי הצורך
- לקבלת בצק נעים ורך אך לא דביק
- 3 חפיסות שוקולד מריר משובח
אופן ההכנה
- את החומרים היבשים שמים בקערה.
- 1מוסיפים את החומרים הרטובים ואז ללוש לבצק רך ונעים לא דביק.
- לחלק את הבצק ל40 עיגולים קטנים מאד( אחכ זה תופח לא לדאוג).
- להכניס בתוך כל אחד קוביית שוקולד ולסגור לכדור יפה וחלק.
- אופים בתנור שחומם מראש על 180 עד להזהבה.
- בנתיים על הגז מכינים סירופ :כוס סוכר+ כוס מים 15 דקות בישול.
- בשלב זה סוחטים לימון לתוך הסירופ.
- איך שהעוגות יוצאות מהתנור למרוח מהסירופ בנדיבות ולפזר קוקוס.
- בתאבון ובהצלחה.
סרטון עם מתכון לקראנץ שוקולד: