דרגו את המתכון
השילוב של תרד וגבינה אף פעם לא אכזב עוד מתכון מושלם של דורית אלישע
מצרכים:
500 גרם תרד שטוף ונקי מגבעולים,לסנן ולקצוץ
6 בצלים ירוקים
3 ביצים טרופות
קורט פלפל שחור
150 גר' גבינה בולגרית
3 כפות קמח
100 גר' קשקבל
תרסיס שמן
תבניות שקעים של מאפינס
אופן ההכנה:
1. מחממים את התנור ל-180 מעלות.
2. בקערה שמים את התרד,את הביצים, בצלים ירוקים קצוצים דק,גבינה בולגרית,קשקבל מגורד,קמח,פלפל שחור ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
3. מרססים את השקעים בתבנית המאפינס ויוצקים לתוך השקעים את הבלילה שהכנו, לא עד הסוף ואופים בתנור שחיממנו מראש ל-180 מעלות למשך 25-30 דקות עד שמתקבל תבע זהוב.
4. מוציאים מהתנור ומגישים.