מאפינס תירס מתכון של פעם בחיים
מירי גולני משתפת אותנו במתכון מושלם של מאפינס תירס.
מצרכים:
1 קופסא קופסת תירס בלי הנוזלים
3 תפוחי אדמה
1 בצל
3 ביצים
1/4 כוס שמן
3/4 כוס קמח תופח
150 גרם גבינת טל עמק מגוררת
100 גרם גבינה בולגרית מגוררת
1 כף אבקת מרק עוף
אופן הכנה מופיע בהמשך.
מתכונים נוספים:
מאפינס פטריות אישי מתכון מדהים
מאפינס זיתים נדיר שילדים יטרפו ב-3 דקות הכנה
מאפינס תפוזים מתכון אליפות
מתכון נוסף:
אופן הכנה:
1. לגרד את תפוחי האדמה ואת הבצל.
2. לא לסחוט את תפוחי האדמה והבצל, כדי שהמאפינס לא יצאו יבשים מדי. רק לשפוך את המים שהצטברו בקערה.
3. להוסיף לקערה את שאר המצרכים ולערבב. להשאיר בצד מעט גבינה צהובה מגוררת על מנת לפזר על המאפינס לפני האפיה.
4. ניתן להכין את המאפינס ללא הגבינות ואז הם יהיו פרווה.
5. מאחר והמאפינס כמעט ולא תופחים, ניתן למלא את השקעים במלוא גובהם.
6. לאפות ב- 180 מעלות כ- 40 דקות עד שישחימו מעט. לבדוק אם מוכנים בשיטת הקיסם.