דרגו את המתכון
מוס שוקולד מתכון
מצרכים למתכון של המוס שוקולד
250 גרם של שוקולד מריר רצוי עם לפחות 70% מוצקי קקאו
2 כוסות של שמנת מתוקה.
4 חלבונים
1/4 כוס סוכר
1 כפית של תמצית וניל
אופן הכנה :
1. שימו את השוקולד וכוס של שמנת מתוקה במחבת על אש קטנה , ערבבו עד שהשוקולד נמס ותנו לתערובת להתקרר.
2. בקערה נקייה הקציפו את החלבונים והסוכר עד לקבלת קצף יציב.
3. בקערה נוספת הקציפו את השמנת ותמצית הוניל עד לקבלת מרקם יציב.
4. קפלו אל תוך תערובת השוקולד שהתקררה 1/3 מתערובת החלבונים והסוכר ואז קפלו את שאר תערובת החלבונים אל תערובת השוקולד.
5. קפלו לתערובת השוקולד והחלבונים את תערובת השמנת עם תמצית הוניל.
6. הכניסות את המוס למקרר ל4 עד 24 שעות לפני הגשה.
7. שימו את המוס בכוסות והגישו.
אם אהבתם תשתפו, ונשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות.