חיפוש

מוקפץ עוף מתכון נדיר

מוקפץ עוף מתכון נדיר

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

מוקפץ עוף מתכון נדיר

מוקפץ עוף מתכון נדיר של אריאלה גולדמן.

מצרכים

1 ק"ג סטייק פרגיות טרי/חזה עוף
1 חבילת אטריות נודלס רחבות (400 גרם)
1 פלפל אדום (חתוך לרצועות)
1 פלפל ירוק כהה (חתוך לרצועות)
1 פלפל כתום/ צהוב (חתוך לרצועות)
2 גזרים (חתוכים למקלות דקים)
1 פלפל צ'ילי אדום טרי (פרוס דק)
1 פלפל ירוק חריף טרי – לא חובה (פרוס דק)
שמן שומשום
שומשום
דבש
פפריקה חריפה/מתוקה
כורכום
מלח (פלפל שחור גרוס)
רוטב טריאקי
אופן הכנה מופיע בהמשך







מתכונים נוספים:

מוקפץ עם חזה עוף מתכון כמו במסעדה
חזה עוף מוקפץ עם אורז מתכון שילדים יטרפו
מוקפץ בקר כמו במסעדות

מתכון נוסף של מוקפץ עוף

מעט על נודלס:
אטריות הן סוג של מזון העשוי מבצק ללא שמרים, הנמתח או מגולגל שטוח וחתוך לצורות שונות. הם מאכל עיקרי בתרבויות רבות ומוגשים לרוב במרקים או במנות מוקפצות. ניתן להכין אטריות מחיטה, אורז או דגנים אחרים ומגיעות במגוון רחב של מרקמים וטעמים.

אופן הכנה:

1. נחתוך לרצועות את הפרגיות (אפשר גם נתחי חזה עוף – רק לשים לב לזמן צלייתם כדי שלא יתייבשו)
2. נחמם במחבת ווק על להבה בינונית.
3. נוסיף 3 כפות שמן שומשום (או חמניות או תירס).
4. נוסיף למחבת את רצועות הפרגית ונטגן למשל 10 דקות.
5. נוסיף 2 כפות דבש. (לא נמיר לסילאן כי רק דבש מקרמל את הבשר)
6. נמתין עד שכל מיצי הבשר יצטמצמו ואז נוסיף כף שטוחה של פפריקה חריפה / מתוקה ונטגן עד שהבשר מקבל צבע שזוף ויפה.
7. נוציא לצלחת ונניח בצד.
8. כעת נוסיף לאותה מחבת 2 כפות שמן, רבע כפית כורכום, 1 כף דבש.
9. נכניס יחד ונקפיץ עד הזהבה את הירקות להקפצה (במצרכים).
10. כשהכל זהוב ונימוח, נתבל במלח ופלפל שחור גרוס.
11. כעת נוסיף פנימה גם את רצועות הפרגית ונזלף מעל רבע כוס רוטב טריאקי ונקפיץ יחד לאיחוד מושלם.
12. בסיר נפרד נבשל אטריות נודלס רחבות לפי הוראת יצרן.
13. נסנן ונוסיף עם כף שמן ושומשום ונערבב.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות