חיפוש

מילפיי אישי במילוי מושלם

מילפיי אישי במילוי מושלם

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

מילפיי אישי במילוי מושלם

מרי קוגן משתפת אותנו במתכו למילפיי אישי במילוי מושלם

מצרכים:
חבילת בצק עלים חמאה מתוק (השתמשתי במעדנות, מופשר מראש לילה במקרר)
½ כוס אבקת סוכר
מרכיבים למילוי קרם וניל :
300 מ״ל שמנת להקצפה (צמחית או מתוקה)
חבילת גבינת קרם פרש (250 גרם)
1 חבילת פודינג גרגרי וניל (80 גרם, של מאסטר שף)
מצרכים לקישוט :
½ צנצנת ממרח לוטוס (200 גרם, רגיל או קרנצ׳י.)
אופן ההכנה מופיע בהמשך

מתכונים נוספים:
עוגת קרם שניט (מילפיי) עם קרם פטיסייר מושלם
טארט תותים וקרם פטיסייר מושלם
טארט קרם פטיסייר עם פירות יער כולל סרטון – נעה עינת

מתכון נוסף למילפיי:

אופן הכנה:
להכנת המילפיי –
1. לחמם תנור מראש ל190 מעלות ..
2. לאחר שהפשרנו במקרר לילה שלם את הבצק ( לא לדלג על שלב ההפשרה ) .
3. מניחים את הבצק על נייר אפיה ומרדדים קלות עם מערוך..
4. לאחר מכן , מעבירים בזהירות את הנייר אפיה עם הבצק לתבנית אפיה ..
5. חותכים באמצעות גלגלת את הקצוות..
6. קורצים עם הקורצן עיגולים בבצק , במידה והבצק נמתח מעט זה אומר שהוא התחמם רצוי להעביר כמה דקות למקפיא כדי להקל על קריצת העיגולים.לאחר שקרצנו נפטרים מעודפי הבצק מסביב , מניחים נייר אפיה נוסף מעל ותבנית קטנה או משטח ברזל מעל התבנית שישמש משקולת על הבצק וזאת כדי שלא יתנפח יותר מידיי באפיה .
7. לאחר שאפינו יחד עם המשקולת 12 דקות . .
8. מורידים חום תנור ל180 מעלות מסירים את התבנית ואופים 7 דקות נוספות . לאחר מכן מפזרים באמצעות מסננת אבקת סוכר באופן שווה מעל העיגולים מכניסים לתנור ל3 דקות נוספות להתקרמלות..
9. מוציאים ומניחים בצד..
הכנת הקרם:
1. בקערת מיקסר לערבב קלות ( לא להקציף ) שמנת להקצפה עם הקרם פרש עד שהוא נטמע בשמנת . לאחר מכן נוסיף את הפודינג וניל ונקציף עד לקבלת קרם יציב אך לא נוקשה . נעביר לקערת פלסטיק נכסה בניילון נצמד . ונעביר למקרר לשעה להתייצבות .
2. נעביר לשקית זילוף עם צנטר עגול ( לא מחייב )או לחלופין לגזור בקצוות למקרה שאין צנטר ..
הכנת הקישוט :
1. להמיס את הממרח לוטוס לשפוך לתבנית , להקפיא ארבע שעות( את הקישוט מכינים מראש).
הרכבה:
1. להניח עיגול עלים – לזלף קרם , להניח עיגול נוסף ועוד זילוף קרם, עיגול נוסף מעל קישוט .

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות