4.5/5 - למתכון דירוג של 2 חובבי בישול

מצרכים:

מתכונים נוספים

פשטידה מרוקאית (מחמאר) מעלפת לשבת
מתכון לפשטידה חלבית הורסת שחייבים לנסות
פשטידה מעולה שתמיד מצליחה

אופן ההכנה:

  1. מבשלים את תפוחי האדמה עד לריכוך, מצננים ומועכים לפירה.
  2. מחממים תנור ל-190 מעלות ומשמנים תבניות חד פעמיות במרגרינה.
  3. מערבבים את הפירה עם הביצים, עשבי התיבול הקצוצים, התבלינים והמלח עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. מניחים כפות מהתערובת בתבניות, עד 3/4 מגובה התבנית ומשטחים קלות.
  5. אופים כ-30 דקות, או עד שהלביבות מזהיבות. מצננים ומחלצים מהתבניות.

טיפ: מומלץ להכפיל כמויות.

מתכון של מלי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות