דרגו את המתכון
ענת מגורי משתפת אותנו במתכון שלה למלאווח ביתי מושלם.
מצרכים:
- 1 קילו קמח
- 3 כפות סוכר
- כף מלח
- 3 וחצי כוסות מים חמימים גודל כוס 7oz
- מרגרינה עם מלח רכה
אופן הכנה:
- ללוש את הקמח עם סוכר, מלח ומים.
- לתת לבצק מעט מנוחה משהו כמו 10 דקות.
- לחלק את הבצק ל10 חתיכות.
- לפתוח כל חלק לעיגול דק וגדול.
- למרוח מרגרינה רכה בשכבה דקה ולקפל כמו גחנון (צד ימין לאמצע וכן צד שמאל לאמצע מעל ואז למרוח שוב מעט מרגרינה ולגלגל).
- להקפיא במשך שעה ואז לפתוח את הבצק לעיגול של מלאווח ולטגן ללא שמן.
מתכון נוסף למלאווח ביתי: