דרגו את המתכון
מעורב ירושלמי מתכון מאיר דוד
מצרכים להכנת מעורב ירושלמי קל וטעים:
400 גרם פרגית טריה חתוכה
400 גרם קוביות חזה עוף טרי
350 גרם כבד עוף טרי
300 גרם טחול טרי
1 כפית אבקת מרק
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית קארי
חצי כפית מלח
חצי כפית כמון
קורט סוכר
1 בצל גדול חתוך לקוביות
אופן הכנה:
1. מחממים את המחבת היטב עד שהיא מעט מעשנת ואז מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להשחמה בערך 2-3 דקות.
2. מוסיפים את הפרגית ומטגנים עד שהיא משנה צבע (1-2 דקות)
3. מוסיפים את החזה עוף וממשיכים בטיגון ערבוב עד לשינוי צבע.
4. מוסיפים את הכבד עוף ומטגנים כחצי דקה.
5. מוסיפים את הטחול הטרי ומממשיכים בטיגון ערבוב.
6. מוסיפים למחבת את הקארי,פלפל שחור,כמון,סוכר וממשיכים בטיגון.
7. מוסיפים את אבקת המרק ואת המלח וממשיכים בטיגון .
מסירים מהאש ומגישים.