דרגו את המתכון

צופית בן יוסף משתפת אותנו במתכון שלה למרק בטטות.

3 בטטות חתוכות לקוביות
50 גרם חמאה
250 מ״ל שמנת לבישול
כפית בזיליקום
מלח
פלפל
אופן הכנה:
לשים בסיר על אש בינונית את החמאה, להוסיף את קוביות הבטטה , לשים מים חמים עד כיסוי הבטטות,לתבל במלח ופלפל(לפי הטעם). כשהבטטות התרככו, להעביר לבלנדר (או לטחון באיזה אמצעי שבא לכם) , להחזיר שוב לסיר ולהוסיף את השמנת המתוקה ,לערבב עד לאיחוד ולהוסיף את הבזיליקום.
בתיאבון?

מתכון נוסף למרק בטטה:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות