חיפוש

מרק ירקות חורפי ועשיר ב-30 דקות!

מרק ירקות חורפי ועשיר ב-30 דקות!

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

מרק ירקות חורפי ועשיר ב-30 דקות! מתכון פשוט שיגרום לכם להתאהב!

זמן הכנה: 15 דקות זמן בישול: שעה ו-10 דקות דרגת קושי: קל

מצרכים:

  • 2 בצל (קצוץ)
  • 2 גזר (מקולף וחתוך לקוביות)
  • 2 זוקיני/קישוא (חתוך לקוביות)
  • 150 גרם דלעת (מקולפת וחתוכה לקוביות)
  • 2 גבעולי סלרי (שטופים וקצוצים)
  • 3 שיני שום (טחונות)
  • 2 עגבניות (מרוסקות)
  • 2 עגבניות (חתוכות לקוביות)
  • 1 עלה מנגולד (חתוך קטן)
  • 3 ליטר מים
  • 3 כפות שמן
  • 1 כף מלח גס
  • ½ כפית פלפל שחור
  • 3 כפיות אבקת מרק (לא חובה)
  • 3 כפות רסק עגבניות
  • 1 ½ כוסות פסטה צדפים קטנים
  • פפריקה מעושנת (לקישוט)

מרק ירקות עם מרכיב סודי

מתכונים נוספים

המרק ירקות הזה שבר את האינטרנט! (המתכון הסודי נחשף!) 
מרק סולת רומני – טעמים שלא תשכחו לעולם!
בלינצ'ס חלביים שילדים מתים עליהם! מתכון שיגרום להם לבקש עוד!

מרק ירקות כל כך טעים

אופן ההכנה:

  1. מטגנים את הירקות: במחבת גדולה, מטגנים את הבצל הקצוץ בשמן עד להזהבה. מוסיפים את הגזר, הזוקיני והדלעת ומטגנים עוד מספר דקות עד להתרככות קלה.
  2. מבשלים את המרק: מעבירים את הירקות המטוגנים לסיר גדול. מוסיפים את גבעולי הסלרי, השום, העגבניות המרוסקות, העגבניות החתוכות, עלי המנגולד, המים, המלח, הפלפל השחור, אבקת המרק (אם משתמשים) ורסק העגבניות. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה כשעה.
  3. מוסיפים את הפסטה: מגבירים את האש ומוסיפים את הפסטה. מבשלים 10 דקות נוספות, עד שהפסטה רכה.
  4. מגישים: יוצקים את המרק לצלחות הגשה. מפזרים מעל מעט פפריקה מעושנת לקישוט.

טיפים:

  • ירקות: ניתן לגוון את סוגי הירקות לפי הטעם האישי.
  • תבלינים: ניתן להוסיף תבלינים נוספים, כמו כורכום, פפריקה מתוקה או כמון.
  • פסטה: ניתן להשתמש בסוגים שונים של פסטה.
  • הגשה: ניתן להגיש את המרק עם לחם טרי או קרוטונים.

מרק ירקות – בריא וטעים:

מרק ירקות הוא מנה מזינה ובריאה, עשירה בויטמינים, מינרלים וסיבים תזונתיים.

הוא קל להכנה וניתן לגוון אותו בקלות על ידי שימוש בירקות שונים ותבלינים מגוונים.

מרק ירקות הוא מנה מושלמת לימי החורף הקרים, והוא יכול לשמש כארוחה קלה בפני עצמה או כתוספת לארוחה גדולה יותר.

מתכון של: שושנה ברוך

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות