דרגו את המתכון

ליאת קאדר משתפת אותנו במתכון של מרק רק סולת הידוע בשם מרק לחשו.

אז מה בעצם צריכים בכדי להכין מרק לחשו (מרק סולת)?

אופן הכנת מרק לחשו (מרק סולת):

  1. לטגן בסיר עם מעט שמן כורכום ושום כתוש ולערבב מספר שניות.
  2. להוסיף מים רותחים ותבלינים , ירוקים קצוצים וראש סלרי ופיטרוזיליה ובצל ירוק ולערבב .
  3. לבשל מספר דקות עד לרתיחה טובה.
  4. להוסיף בעדינות 1/2 כוס סולת ולערבב היטב.
  5. לבשל עד שמסמיך,אם צריך מים אז להוסיף.
  6. לתקן טעמים אם צריך.
  7. שידרוג: הכנתי היום שוב והפעם הוספתי חצי גזר חתוך קוביות קטנות וגבעול כרפס קצוץ ו2 כפות שבבי בצל מטוגן ויצא מושלםםם.

מה זה פלפל מקאלף שמופיע במתכון של מרק סולת (לחשו)?

זה פלפל שחור מצרי, שיש בו המון תבלינים( כ-9) :1) 300 גרם פלפל שחור , 2) 300 גרם פלפל אנגלי ,3) 50 גרם הל ,4) 50 גרם קינמון, 5) 50 גרם ציפורן ,6) 50 גרם זנגוויל ,7) 50 גרם וורדים ,8) 50 גרם אגוז מוסקט, 9) 50 גרם משייה . הוא מככב במטבח . בעל ארומה מיוחדת . הוא משדרג תבשילים .מוסיפה אותו להכל: חביתות, פשטידות , בשרים, דגים, מרקים,עופות.ניתן ).

מתכון נוסף של מרק לחשו של חן במטבח:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות