דרגו את המתכון

סוניה סאני בן הרוש משתפת אותנו במתכון של מרק עדשים ירוקות בקלי קלות.

אז מה בעצם צריכים בכדי להכין מרק עדשים ירוקות בקלי קלות?

אופן הכנה של מרק עדשים ירוקות בקלי קלות:

  1. מטגנים את הבצל עם 3 כפות שמן זית עד לשקיפות.
  2. מוסיפים את הסלרי וממשכים לטגן עוד דקה.
  3. מוסיפים את הגזר המגורד או הקוביות ואת השום הקצוץ ומטגנים עוד דקה.
  4. מוסיפים את העדשים ואת כל התבלינים ומערבבים.
  5. מוסיפים מים חמים ומביאים לרתיחה, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
  6. מנמיכים את האש ומבשלים בערך כ-50 דקות עד שהעדשים רכות.

סרטון עם מתכון נוסף של מרק עדשים ירוקות בקלי קלות של חן במטבח:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות