חיפוש

מתכון איך מכינים דייסת קורנפלור (3 רכיבים בלבד, והטעם? ואי ואי ואי)

מתכון לדייסת קורנפלור

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

דייסת קמח תירס או קורנפלור המכונה לעתים קרובות פולנטה במדינות רבות באירופה, היא מאכל מנחם ורב-תכליתי שעיטר שולחנות במשך מאות שנים. הארוחה הצנועה אך הטעימה הזו היא עדות לכוחם של מרכיבים פשוטים שמתחברים יחד ליצירת משהו משביע באמת. בין אם נהנים כארוחת בוקר שמנת, כתוספת לבבית או בסיס למגוון תוספות, דייסת קמח תירס היא מרכיב עיקרי שניתן להתאים לכל טעם או אירוע. החמימות והפשטות שלו הופכים אותו לאהוב בקרב אלה שמעריכים את היופי של ארוחות כפריות ביתיות.

איך להכין דייסת קורנפלור מהממת – הרכיבים:

  • 250 גרם קמח תירס (טחינה עדינה או בינונית, תלוי בהעדפה)
  • 1 ליטר מים או חלב (לטעם עשיר יותר)
  • 1 כפית מלח
  • אופציונלי להגשה: חמאה, גבינה, עשבי תיבול טריים או דבש

שלבי הכנה:

  1. בסיר גדול מביאים את המים או החלב לרתיחה. מוסיפים את המלח.
  2. טורפים פנימה בהדרגה את קמח התירס כדי למנוע גושים.
  3. מנמיכים את האש לנמוכה וממשיכים לערבב באופן קבוע, מבשלים כ-30-40 דקות עד שהתערובת מסמיכה וקמח התירס מבושל לחלוטין.
  4. לאחר שהדייסה הגיעה לסמיכות הרצויה, מסירים מהאש. אם אתה מוסיף חמאה או גבינה, עשה זאת בשלב זה, תוך ערבוב עד להמסה ושילוב היטב.
  5. מגישים חם עם תוספות לבחירתכם כמו עשבי תיבול טריים או טפטוף דבש.

מתכון דייסת קמח תירס זה הוא קנבס ליצירתיות הקולינרית שלך, המאפשר לך לחקור מגוון טעמים ומרקמים. בין אם אתה מעדיף את זה מתוק או מלוח, המנה הזו בטוח תספק התחלה מנחמת ומזינה ליום שלך או ליווי משביע לארוחות שלך.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות