חיפוש

מתכון לגולש (גולאש) מושלם עם תפוחי אדמה של תומר תומס

מתכון לגולש מושלם
מתכון לגולש (גולאש) מושלם של תומר תומס

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

מתכון לגולש (גולאש) מושלם של תומר תומס

מצרכים להכנת גולש בקר:
1.2 ק"ג בשר צלעות מספר 2 חתוך לקוביות בגודל של 3X3 (כפי שהוצג בסרטון)
1 כף גדושה של רסק עגבניות
1 כף גדושה של פפריקה מתוקה
4-5 שיני שום כתושות
כפית מלח
כפית פלפל שחור גרוס
2-3 פלפל שאטה סודני קטן( למי שאוהב פיקנטי לא חובה)
2 כפות שמן קנולה
חצי כפית גרגירי קימל(לא חובה)
3 בצלים גדולים חתוכים לרצועות
3 עגבניות
4-5 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
2 כוסות מים חמים

אופן הכנה:
1. מחממים את הסיר ושמים את כפות השמן.
2. מטגנים את רצועות הבצל עד להשחמה ומתחילים בגירוד העגבניות על פומפיה.
3. לאחר שהבצל השחים, מוסיפים את רסק העגבניות לסיר ומערבבים את הרסק עד שהוא מתפרק ומערבבים עם הבצל.
4. מוסיפים את הבשר לסיר ומערבבים עד לסגירה של הבשר מכל הצדדים ומשנה את צבעו לחום.
5. מוסיפים את הפפריקה לסיר וממשיכים בערבוב.
6. מוסיפים את העגבניות המגורדות לסיר ואת שיני השום וממשיכים בערבוב.
7. מוסיפים את הפלפל שאטה לסיר(לא חובה,ניתן להחליף בפפריקה חריפה),את הקימל ואת הפלפל שחור גרוס ומערבבים כ-2 דקות.
8. מוסיפים לסיר 2 כוסות מים חמים עד לכיסוי הבשר(במידה ולא מכסה,ניתן להוסיף עוד חצי כוס) ומבשלים כשעה על אש בינונית.
9. מוסיפים את המלח לתבשיל ומערבבים ומתקנים טעמים במידת הצורך.
10. לאחר בישול של כשעה מוסיפים עוד כוס של מים חמים לתבשיל(רק אם חסר) ומוסיפים את תפוחי האדמה לסיר ומבשלים למשך 30-40 דקות עם מכסה עד לריכוך מלא של תפוחי האדמה.
11. מסירים מהאש ומגישים

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות