חיפוש

מתכון לחיתוכיות שוקולד צ'יפס מדהימות

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

5/5 - למתכון דירוג של 1 חובבי בישול

מתכון לחיתוכיות שוקולד צ'יפס מדהימות

דבר בטוח! בואו נקציף כמה ריבועי עוגיות שוקולד צ'יפס טעימים!

הריבועים המענגים האלה הם טוויסט לעוגיית השוקולד צ'יפס הקלאסית. מושלם כאשר אתה משתוקק לטעם המנחם הזה אבל לא בא לך לגרוף עוגיות בודדות. הם לעיסים, דביקים ועמוסים בכיסי שוקולד נמס בכל ביס. מקורו של המטבחים הנעימים של אופים ביתיים בכל מקום, המתכון הזה הועבר לדורות, והביא שמחה למשפחות וחברים כאחד.

רכיבים:

  • 225 גרם (1 כוס) חמאה ללא מלח, רכה
  • 200 גרם (1 כוס) סוכר חום
  • 100 גרם (1/2 כוס) סוכר
  • 2 ביצים גדולות
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • 300 גרם (2 1/2 כוסות) קמח לכל מטרה
  • 1 כפית סודה לשתייה
  • 1/2 כפית מלח
  • 200 גרם (1 1/2 כוסות) שוקולד צ'יפס (מריר, חלב או חצי מתוק, תלוי בהעדפה שלך)

מרכיבים חלופיים:

לאוכלי כשרות או לבעלי הגבלות תזונתיות, תוכלו להחליף מרכיבים בקלות. השתמשו במרגרינה במקום בחמאה, וודאו שהשוקולד צ'יפס שלכם כשר. אתה יכול גם להתנסות עם תערובות קמח ללא גלוטן לאפשרות ללא חיטה.

יתרונות תזונתיים:

  • ריבועי העוגיות האלה מציעים פינוק מנחם עם מגע של פינוק. 
  • למרות שהם לא בדיוק מזון בריאות, הם מספקים מקור אנרגיה מפחמימות ורמז לסידן וברזל מהקמח. 
  • בנוסף, השוקולד צ'יפס מוסיפים מנה של נוגדי חמצון. זכור, מתינות היא המפתח!

כמות וקושי: המתכון הזה מניב כ-16 ריבועי עוגיות, מושלם לחלוקה עם אנשים אהובים או לשמור כמחסן לעצמכם! מבחינת קושי, זה בצד הקל. כל עוד תעקוב אחר השלבים, תתוגמל בתוצאות טעימות.

זמן הכנה: מההתחלה ועד הסוף, צפו להקדיש כ-30-40 דקות להכנת הפינוקים המענגים הללו. זה כולל ערבוב של המרכיבים, אפייה ומתן להם להתקרר לפני שמתפנקים.

טיפים לשיפור:

  • אל תערבב יתר על המידה את הבצק לאחר הוספת הקמח. ערבוב יתר עלול להוביל לעוגיות קשות!
  • לתוספת טעם, שקול להוסיף חופן אגוזים קצוצים כמו אגוזי מלך או אגוזי פקאן.
  • כדי להשיג חטיפי עוגיות מרובעים לחלוטין, השתמשו בסכין חדה כדי לחתוך אותם בזמן שהם עדיין מעט חמים. מניחים להם להתקרר לגמרי בתבנית לפני שמוציאים.
  • אחסן את השאריות (אם יש כאלה!) בכלי אטום כדי לשמור על טריות ולעיסות במשך ימים.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות