5/5 - למתכון דירוג של 2 חובבי בישול

כנפי עוף מטוגנות הן אוכל מנחם קלאסי שאנשים רבים אוהבים. הנה מתכון טעים לכנפי עוף מטוגנות פריכות וטעימות:

איך להכין כנפיים מטוגנות – הרכיבים

הוראות:

  1. שוטפים את כנפי העוף במים קרים ומייבשים אותן עם נייר סופג.
  2. אם הכנפיים שלמות, אתה יכול לחתוך אותן במפרקים כדי להפריד אותן.
  3. מתבלים את הכנפיים במלח ופלפל.
  4. בקערה או צלחת רדודה, שלבו 1 כוס קמח לכל מטרה עם 1 כפית כל אחת של אבקת שום, אבקת בצל, פפריקה ו-1/2 כפית פלפל קאיין. מערבבים היטב ליצירת תערובת החפירה.
  5. חורצים כל כנף עוף בתערובת הקמח, תוך הקפדה על ציפוי אחיד. מנערים את עודפי הקמח.
  6. במחבת או סיר עמוק וכבד תחתית, מחממים שמן צמחי לטמפרטורה של 350-375 מעלות צלזיוס (175-190 מעלות צלזיוס). תצטרך מספיק שמן כדי לטבול את כנפי העוף.
  7. מניחים בזהירות את כנפי העוף המצופות בשמן החם, כמה בכל פעם, מבלי להדביק את המחבת. מטגנים בקבוצות במידת הצורך.
  8. מטגנים את הכנפיים כ-10-12 דקות, הופכים מדי פעם, עד שהן מזהיבות, פריכות ומבושלות. הטמפרטורה הפנימית של הכנפיים צריכה להגיע ל-165°F (75°C).
  9. השתמשו בכף מחוררת כדי להסיר את כנפי העוף המטוגנות מהשמן החם ולהניח אותן על צלחת מרופדת בנייר סופג כדי לנקז את עודפי השמן.
  10. נותנים לכנפיים לנוח כמה דקות לפני ההגשה.
  11. הגישו את כנפי העוף המטוגנות הפריכות חמות עם רטבי הטבילה האהובים עליכם, כגון רוטב חווה, רוטב באפלו או חרדל דבש.

כנפי עוף מטוגנות אלו בטוח יהיו להיט במסיבות, לילות משחקים או כחטיף טעים. שילוב התבלינים בתערובת החפירה מוסיף בעיטה בטעם, בעוד תהליך הטיגון מבטיח מרקם פריך ומשביע. תיהנו מכנפי עוף מטוגנות פריכות תוצרת בית!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות