חיפוש

מתכון למרק אסייתי צמחוני עם טעמים משגעים

מרק אסייתי צמחוני

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

5/5 - למתכון דירוג של 1 חובבי בישול

המרק האסייתי הזה הוא שילוב מענג של מרק מלוח, אטריות רכות וירקות טריים, כולם חדורים בטעמים הנועזים והארומטיים של המטבח האסייתי. זוהי בחירה מושלמת לארוחה נעימה ביום קריר או כאשר אתה משתוקק למשהו בריא ומשביע.

איך להכין מרק אסייתי צמחוני – הרכיבים

  • 200 גרם אטריות אורז
  • 1 ליטר מרק ירקות
  • 200 גרם טופו, חתוך לקוביות
  • 1 גזר, פרוס דק
  • 1 פלפל אדום, פרוס דק
  • 100 גרם פטריות פרוסות
  • 2 שיני שום, קצוצות
  • חתיכת ג'ינג'ר טרי בגודל 2 ס"מ, מגוררת
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 1 כף שמן שומשום
  • 1 כף שמן צמחי
  • 1 כפית רוטב סרירצ'ה (להתאים להעדפת התבלינים שלך)
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • עלי כוסברה טריים ובצל ירוק פרוס לקישוט

הוראות:

  1. מבשלים את אטריות האורז לפי הוראות האריזה. מסננים ומניחים בצד.
  2. בסיר גדול מחממים שמן צמחי על אש בינונית.
  3. מוסיפים שום טחון וג'ינג'ר מגורר, מטגנים כדקה עד לריח.
  4. מוסיפים את הגזר הפרוס, הפלפל האדום והפטריות. מבשלים 5-7 דקות עד שהירקות רכים.
  5. יוצקים את ציר הירקות ומביאים לרתיחה.
  6. מוסיפים את קוביות הטופו ומבשלים 5 דקות נוספות.
  7. מערבבים פנימה את אטריות האורז המבושלות, רוטב הסויה, שמן השומשום ורוטב הסרירצ'ה. מבשלים עוד כמה דקות כדי לחמם הכל.
  8. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
  9. מגישים את המרק האסייתי חם, מעוטר בעלי כוסברה טריים ובצל ירוק פרוס.

המרק האסייתי הזה הוא מנה דשנה ומשביעה שמפוצצת בטעמים. תיהנו מהמיזוג של מרכיבים וריחות אסייתיים בכל כפית!

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות