מתכון לנשיקות מרנג מושלמות של נטלי מוריוסף
מצרכים להכנת נשיקות מרנג:
כוס חלבונים
2 כוסות סוכר
קורט מלח
פחות מחצי לימון סוחטים למיץ לימון
להכנת קרם לעוגת מרנג:
כוס חלב
1 מיכל שמנת מתוקה
1 חבילה פודינג וניל
לקישוט :
תותים
אופן הכנה:
1. בקערת המיקסר שמים את החלבונים ומתחילים בהקצפה.
2. כאשר החלבון הופך להיות בצבע לבן מתחילים להוסיף את הסוכר בהדרגה.
3. מוסיפים את המלח לתערובת החלבונים את המלח וממשיכים בהקצפה.
4. מוסיפים לתערובת החלבונים את מיץ הלימון וממשיכים בהקצפה, זמן הקצפה 7-10 דקות.
5. מעבירים את החלבונים המוקצפים לשקית זילוף.
6. על תבנית עם נייר אפייה מזלפים את הצורה הרצויה של המרנג.
7. אופים שעתיים בתנור שחומם מראש ל-120 מעלות.
8. מתחילים בהכנת הקרם: בקערת המיקסר שמים את החלב והשמנת מתוקה.
9. מוסיפים לתערובת השמנת עם החלב את הפודינג ומתחילים בהקצפה עד לקבלת קצפת יציבה.
10. מעבירים את הקצפת לשק זילוף ומזלפים מעל הנשיקות שהתקררו ומקשטים מעל עם תותים טריים.
11. להרכבת העוגת מרנג: שמים את תחתית המרנג מעל מזלפים את הקרם,מסדרים מעל תותים ושוב שכבה של קרם כפי שהוצג בסרטון.
12. מעל הקרם שמים תחתית נוספת של מרנג ומזלפים מעל קרם כפי שהמוצג בסרטון.
13. חותכים ומגישים