חיפוש

מתכון לסלט קולורבי וגזר – טעים, בריא ומרענן במיוחד

סלט קולורבי וגזר

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

4/5 - למתכון דירוג של 3 חובבי בישול

לפניכם מתכון טעים לסלט קולרבי וגזר מרענן. הסלט הזה משלב את הפריכות של קולרבי ומתיקות הגזר עם רוטב טעים לתוספת מענגת ופריכה.

סלט קולרבי וגזר הוא תערובת מענגת של טעמים ומרקמים. קולרבי, המתואר לעתים קרובות כהכלאה בין צנון למלפפון, מוסיף אלמנט פריך ומעט מפולפל, בעוד הגזר מביא מתיקות וצבע למנה. מושלך בוויניגרט חריף, הסלט הזה הוא האיזון המושלם בין טריות וטעם, מה שהופך אותו לצד מצוין לכל ארוחה.

איך להכין סלט קולורבי וגזר – הרכיבים

  • בשביל הסלט:
  • 2 פקעות קולרבי, קלופות וקצוצות
  • 2 גזרים גדולים, קלופים וקצוצים
  • 1/4 כוס פטרוזיליה טרייה, קצוצה
  • 1/4 כוס כוסברה טרייה, קצוצה (לא חובה)
  • עבור ההלבשה:
  • 3 כפות שמן זית
  • 2 כפות מיץ לימון
  • 1 כף דבש או סירופ מייפל
  • 1 שן שום, קצוצה
  • מלח ופלפל לפי הטעם

שלבי הכנה:

  1. בקערת ערבוב גדולה, מערבבים את הקולרבי, הגזר, הפטרוזיליה והכוסברה (אם משתמשים).
  2. בקערה קטנה נפרדת, טורפים יחד את שמן הזית, מיץ הלימון, הדבש או סירופ המייפל, השום הטחון, המלח והפלפל עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. יוצקים את הרוטב על הסלט.
  4. לזרוק את הסלט בעדינות כדי לצפות את כל המרכיבים ברוטב.
  5. הניחו לסלט לשבת כ-10 דקות כדי לאפשר לטעמים להתמזג יחדיו.
  6. טועמים ומתקנים את התיבול במידת הצורך על ידי הוספת עוד מלח, פלפל או מיץ לימון.
  7. מגישים את סלט הקולרבי והגזר צונן או בטמפרטורת החדר.

הסלט הזה לא רק מושך מבחינה ויזואלית עם הצבעים התוססים שלו אלא גם מרענן להפליא. זוהי דרך נפלאה ליהנות מהטעם הייחודי של קולרבי ומהמתיקות של הגזר במנה בריאה וטעימה. תהנה מהסלט שלך!

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות