5/5 - למתכון דירוג של 2 חובבי בישול

הנה מתכון מענג לעוגת דלעת לחה וטעימה שמושלמת לחגיגת עונת הסתיו. עוגת הדלעת הזו היא תענוג סתווי אמיתי. הוא לח, מתובל בדיוק, ומעליו ציפוי קרמי שיגרום לכם להתענג על כל ביס. בין אם אתם אופים אותה לאירוע מיוחד או פשוט כדי ליהנות עם כוס תה, העוגה הזו מביאה לשולחן שלכם את הטעמים החמים והמנחמים של הסתיו.

איך להכין עוגת דלית בחושה, חלבית וטעימה פיגוזים? נתחיל עם הרכיבים:

לציפוי גבינת שמנת:

הוראות:

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות צלזיוס. משמנים ומקמחים תבנית עוגה עגולה.
  2. בקערת ערבוב גדולה, טורפים יחד את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה, הסודה לשתייה, הקינמון, אגוז המוסקט, הציפורן והמלח.
  3. בקערה נפרדת מערבבים את מחית הדלעת, השמן הצמחי והביצים.
  4. מוסיפים בהדרגה את החומרים הרטובים לחומרים היבשים, ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  5. יוצקים את בלילת העוגה לתבנית המוכנה ומחליקים את החלק העליון.
  6. אופים 25-30 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי.
  7. מניחים לעוגה להתקרר בתבנית למשך 10 דקות, ולאחר מכן מעבירים אותה לרשת לצינון מלא.
  8. לציפוי גבינת שמנת:
  9. 8. טורפים בקערה נפרדת את גבינת השמנת הרכה והחמאה עד לקבלת מרקם חלק וקרמי.
  10. מוסיפים בהדרגה את אבקת הסוכר ותמצית הווניל, וממשיכים לטרוף עד לקבלת תערובת אחידה.
  11. לאחר שהעוגה מתקררת לחלוטין, מורחים את ציפוי גבינת השמנת בצורה אחידה מלמעלה.

פורסים ותיהנו מעוגת הדלעת הביתית שלכם, פינוק מענג שתופס את תמצית הסתיו בכל ביס!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות