5/5 - למתכון דירוג של 1 חובבי בישול

היי, חברים חובבי אוכל! היום, אנחנו הולכים לחקור את העולם הנעים והמנחם של ערמונים קלויים בתנור. מזכיר את רוכלי הרחוב בערבים קרירים, לקליית ערמונים יש נוסטלגיה מסוימת, לא? מוצאם מאזורים באירופה ובאסיה, ערמונים היו מרכיב עיקרי בתרבויות רבות, במיוחד כפינוק חורף.

גודל הגשה, זמן הכנה וקושי

מגיש: תלוי כמה אתה צולים, אבל 1 פאונד בדרך כלל משרת כ-4 אנשים.

זמן הכנה: 10 דקות.

זמן בישול: 20-30 דקות.

קושי: קל! זה יותר על סבלנות מאשר מיומנות.

רכיבים

הוראות בישול שלב אחר שלב

  1. מחממים את התנור ל-220.
  2. תן את הערמונים שלך לשטוף טוב. ואז, החלק המהנה – ניקוד! השתמש בסכין חדה כדי לחתוך 'X' בצד השטוח של כל ערמון. שלב זה הוא מכריע; הוא מונע מהם להתפוצץ בתנור בכך שהוא מאפשר לאדים לצאת.
  3. מניחים את הערמונים על נייר אפייה, כשהצד החתוך כלפי מעלה.
  4. צולים בתנור כ-20-30 דקות. אתה תדע שהם גמורים כשהקליפה מתקלפת, וחושף את הטוב הפנימי של הערמון.
  5. מוציאים מהתנור, ועוטפים אותם במגבת נקייה. לוחצים אותם קצת – זה מקל על הקילוף.
  6. ברגע שהם קרירים מספיק כדי להתמודד, לקלף וליהנות מהטעמים החמים והאגוזיים!
ערמונים - ככה זה נראה לפני...
ערמונים – ככה זה נראה לפני…

יתרונות תזונתיים

חלופות תזונתיות

שדרוגים אפשריים

לסיכום

ערמונים קלויים בתנור הם יותר מסתם פינוק לחג; הם מסע לתוך עולם של טעמים פשוטים וכפריים. התהליך הוא פשוט, אבל התוצאה היא משהו מיוחד באמת. אז, קחו שקית ערמונים ותנו לתנור לעשות את הקסם שלו. הארומה עצמה שווה את זה! צלייה מהנה, ותיהנו מהביסים הקטנים של השמחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות