מתכון לפחזניות פרווה מושלמות של תומר תומס
מצרכים להכנת פחזניות פרווה:
כוס מים או כוס חלב לגרסה חלבית
חצי כפית מלח
כף סוכר
100 גרם מרגרינה לגרסה פרווה או 100 גרם חמאה לגרסה חלבית
כוס קמח לבן
3 ביצים
אופן הכנה:
1. שמים בסיר את המים,מלח,סוכר,מרגרינה ומביאים לרתיחה עד שהמרגרינה נמסה.
2. לאחר שהמרגרינה נמסה,מסירים מהאש ומוסיפים לסיר את הקמח ומערבבים באמצעות כף עץ עד שזה הופך להיות בצק אחיד.
3. מחממים תנור ל-180 מעלות למצב טורבו.
4. מעבירים את הבצק למיקסר עם וו גיטרה ונותנים ערבוב במהירות נמוכה במשך 4-5 דקות על מנת לקרר את הבצק החם.
5. לאחר כ-5 דקות קירור במיקסר, מוסיפים ביצה אחת וממשיכים בערבוב במיקסר עד שהביצה נטמעת בבצק ונוצר בצק אחיד.
6. ברגע שהבצק אחיד מוסיפים את הביצה השנייה וחוזרים על התהליך(עד שנוצר בצק אחיד) ושוב מוסיפים את הביצה השלישית וחוזרים על התהליך עד לקבלת בצק אחיד ואז נותנים עוד 2-3 דקות ערבוב במיקסר.
7. מעבירים את הבצק המוכן לשק זילוף(הבצק אמור להיות דביק).
8. בתבנית ,שמים נייר אפייה ומרססים במעט שמן ומזלפים מעל את הפחזניות כפי שהוצג בסרטון(חשוב לשמור מרווח כי הפחזניות תופחות).
9. אופים במשך 25 דקות לתנור שחומם מראש למשך 25 דקות,לאחר 25 דקות,מכבים את התנור,שמים כפית עץ בדלת התנור על מנת להשאיר את דלך התנור פתוחה ומשאירים את הפחזניות 10 דקות בתנור עם דלת פתוחה עד שזה מתקרר.
10. ממלאים במילוי הרצוי ומגישים, חשוב לא למלות שהפחזניות חמות אלא לתת לפחזניות להתקרר לגמרי.
10.