חיפוש

מתכון לפיצה ללא גלוטן – 15 דקות ויש לכם מנה פצצתית

מתכון לפיצה ללא גלוטן עם טעמים משובחים

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

אימוץ האתגר של יצירת פיצה טעימה ללא גלוטן פירושה שאף אחד לא צריך לפספס את השמחה של קרום פריך עם המרכיבים האהובים עליו.

מתכון זה של פיצה בלי גלוטן נועד להציע את כל הטעם והמרקם של פיצה מסורתית ללא הגלוטן, מה שהופך אותו לאופציה מענגת עבור אלה עם רגישות לגלוטן או לכל מי שמחפש להפחית את צריכת הגלוטן. המפתח לפיצה נהדרת ללא גלוטן טמון בקרום, והמתכון הזה מבטיח שהיא משביעה בדיוק כמו המקבילה המבוססת על חיטה. אספו את התוספות שלכם, ובואו להפוך את ערב הפיצה לכולל וטעים לכולם.

איך מכינים פוצה ללא גלוטן?

עבור הקרום:

  • 250 גרם קמח לכל מטרה ללא גלוטן
  • חבילה אחת (7 גרם) של שמרים אינסטנט
  • 1 כפית סוכר
  • 1/2 כפית מלח
  • 2 כפות שמן זית
  • 170 מ"ל מים חמימים

לתוספת:

  • 200 גרם רוטב עגבניות
  • 200 גרם גבינת מוצרלה, מגוררת
  • 50 גרם פרוסות פפרוני (לא חובה, או כל תוספות אחרות לבחירתכם)
  • 1/2 פלפל חריף, פרוס דק
  • 1/2 בצל אדום, פרוס דק
  • חופן עלי בזיליקום טריים
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • שמן זית נוסף, לטפטוף

שלבי הכנה:

  1. מחממים את התנור ל-220 מעלות צלזיוס. אם יש לך אבן פיצה, הכניסו אותה לתנור כדי להתחמם.
  2. מערבבים בקערה גדולה את הקמח נטול הגלוטן, השמרים האינסטנט, הסוכר והמלח.
  3. מוסיפים את שמן הזית ומערבבים פנימה בהדרגה את המים החמים עד שנוצר בצק.
  4. ללוש את הבצק על משטח מאובק בקמח ללא גלוטן במשך כמה דקות עד לקבלת תערובת חלקה.
  5. מרדדים את הבצק לעיגול בגודל 30 ס"מ על פיסת נייר אפייה.
  6. מורחים את רוטב העגבניות על הבסיס, ומשאירים גבול קטן מסביב לקצוות.
  7. מפזרים את גבינת המוצרלה המגוררת על הרוטב.
  8. מסדרים מעל הגבינה את התוספות שבחרת (פפרוני, פלפל, בצל אדום).
  9. מתבלים במעט מלח ופלפל ומטפטפים עוד מעט שמן זית.
  10. מעבירים את הפיצה (על נייר הפרגמנט) לאבן הפיצה החמה או לתבנית אפייה.
  11. אופים 15-20 דקות, או עד שהקרום זהוב ופריך, והגבינה מבעבעת.
  12. מקשטים בעלי בזיליקום טריים לפני ההגשה.

מתכון הפיצה ללא גלוטן הזה הוא עדות לעובדה שהגבלות תזונתיות לא חייבות להקריב את הטעם או המרקם. עם קרום פריך ותוספת עמוסה במועדפים שלכם, הפיצה הזו מבטיחה להיות להיט בכל שולחן, ומציעה לכולם את ההזדמנות להתפנק עם ההנאה הפשוטה של פיצה תוצרת בית.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות