דרגו את המתכון

פסטה בקרם קוקוס היא מנה שמביאה טוויסט טרופי לנוחות הקלאסית של הפסטה. מתכון פיוז'ן זה משלב את הטעם הקרמי והעשיר של קוקוס עם מרקם אל דנטה של פסטה, ויוצר מנה מפנקת ומרעננת כאחד. זוהי הרפתקה קולינרית המחברת את הלבבות של המטבח האיטלקי עם המהות האקזוטית של טעמים טרופיים, מה שהופך אותו לחוויה ייחודית ומענגת לחיך. בין אם אתם מחפשים להרשים אורחים או סתם לפנק את עצמכם במנת פסטה שמנת עם הבדל, המתכון הזה מבטיח לספק סיפוק בכל ביס.

איך להכין פסטה עם קרם קוקוס – הרכיבים

שלבי הכנה:

  1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות האריזה בסיר גדול עם מי מלח רותחים עד לדרגת אל-דנטה. מסננים ומניחים בצד.
  2. מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית. מוסיפים את הבצל והשום, מבשלים עד שהם רכים וריחניים.
  3. מוסיפים את הפלפל האדום ואת עגבניות השרי, מטגנים עד שהם מתחילים להתרכך.
  4. יוצקים פנימה את קרם הקוקוס ומביאים לרתיחה. מתבלים במלח, פלפל ופתיתי צ'ילי אם משתמשים.
  5. מוסיפים את הפסטה המבושלת למחבת, זורקים לציפוי ברוטב שמנת הקוקוס.
  6. מבשלים עוד 2-3 דקות, נותנים לפסטה לספוג את טעמי הרוטב.
  7. מגישים חם, מעוטר בעלי בזיליקום טריים ומפזרים גבינת פרמזן מגוררת אם רוצים.

המתכון הזה של פסטה ברוטב קרם קוקוס הוא עדות לרבגוניות של הפסטה ולטעמים המדהימים שניתן להשיג על ידי חשיבה מחוץ לקופסה הקולינרית המסורתית. תיהנו מהמנה הקרמית והחלומית הזו שבטוח תהפוך לאהובה חדשה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות