דרגו את המתכון
התפנקו עם הטוב הטרופי של פינה קולדה קלאסית. הקוקטייל הקרמי והמרענן הזה הוא התערובת המושלמת של קרם קוקוס, אננס ורום. בין אם אתם מתרווחים על חוף הים או פשוט חולמים על אחד כזה, המתכון הזה יעביר אתכם לגן עדן.
איך להכין פינה קולדה ברמה מקצועית – הרכיבים:
נתחי אננס 5 ס"מ
5 ס"מ קרח כתוש
6 קל רום לבן
6 קל' מיץ אננס
4 קלו קרם קוקוס
1 פרוסת אננס (לקישוט)
1 דובדבן מרסקינו (לקישוט)
שלבי הכנה:
- מניחים בבלנדר את נתחי האננס, הקרח הכתוש, הרום הלבן, מיץ האננס וקרם הקוקוס.
- מערבבים עד לקבלת מרקם חלק וקרמי.
- יוצקים את התערובת לכוס צוננת.
- מקשטים בפרוסת אננס ודובדבן מרשינו.
- הגישו עם קשית ותיהנו מפינה קולדה תוצרת בית!