חיפוש

מתכון לקינוח פרווה- מוס אבוקדו שוקולד חלומי

מתכון לקינוח פרווה

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

היום, אנחנו מקציפים מוס אבוקדו שוקולד פרווה טבעוני שמיימי וכל כך קרמי, שלא תאמינו שהוא נטול חלב. מקורו מהרצון ליצור קינוח נטול רגשות אשם שהוא טעים כמו שהוא מזין, המוס הזה הוא משנה כללי משחק לכל מי שמחפש להתפנק בלי הדרמה החלבית.

מקורות מתכון:

המתכון הזה נולד מתוך מיזוג המרקם הקרמי של האבוקדו והפיתוי שאין לעמוד בפניו של שוקולד. זה כמו סיפור אהבה בין בריאות לפינוק. מושלם עבור אלה שאינם נטולי חלב או סתם רוצים לנסות משהו אחר שטעמו ממש דקדנטי.

רשימת רכיבים:

למוס שוקולד אבוקדו:

 2 אבוקדו בשל

 1/2 כוס אבקת קקאו

 1/2 כוס סירופ מייפל או נקטר אגבה

 1 כפית תמצית וניל

 קורט מלח

 1/4 כוס חלב שקדים (או כל חלב שאינו חלבי)

לקישוט:

 פירות יער טריים

 אגוזים קצוצים

 זילוף אבקת סוכר

שלבי הכנה:

  1. מגלענים ושולפים את האבוקדו לבלנדר או למעבד מזון.
  2. מוסיפים לבלנדר אבקת קקאו, סירופ מייפל, תמצית וניל, מלח וחלב שקדים.
  3. מערבבים עד לקבלת מרקם חלק וקרמי. אם יש צורך, הוסיפו עוד מעט חלב שקדים כדי להגיע לסמיכות הרצויה.

הוראות בישול:

  1. מזלפים את המוס לכוסות הגשה אישיות או קערות.
  2. מצננים במקרר למשך שעתיים לפחות כדי לתת לטעמים להתמזג ולהתייצב.

יתרונות תזונתיים:

אבוקדו מביא את השומנים הטובים וערימת ויטמינים, בעוד שאבקת הקקאו עמוסה בנוגדי חמצון. 

בנוסף, הקינוח הזה ממותק באופן טבעי בסירופ מייפל, ומדלג על הסוכרים המעודנים.

כמות:

המתכון הזה מספיק ל-4 מנות נדיבות, אבל אתם מוזמנים להכפיל אותו לקהל או אם אתם מרגישים מפנקים במיוחד!

רמת קושי:

לקרוא לזה קל זה אנדרסטייטמנט, פשוט לערבב ולצנן  זהו!

חלופות למתכונים:

עבור חברינו הכשרים, וודאו שתמצית הווניל שלכם מאושרת כשרות. אתה יכול גם להחליף חלב שקדים בכל חלב אחר שאינו חלבי כמו סויה או קוקוס.

טיפים:

  •  ניסוי עם תוספות! פירות יער טריים, אגוזים קצוצים או אבקת אבקת סוכר  תתפרע!
  •  מרגישים מפוארים? הוסף קורטוב של אבקת אספרסו לתערובת לטוויסט של מוקה.
  •  אם חסר לכם זמן, הקפיאו את המוס לתיקון מהיר של גלידת אבוקדו שוקולד.

 

הנה לכם – מוס אבוקדו שוקולד פרווה שנוח על המצפון כמו על בלוטות הטעם. כדאי צלול פנימה ותיהנו מפינוק נטול רגשות אשם!

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות