חיפוש

מתכון לקסדיה גבינות ביתית עם טעמים שלא תשכחו בחיים

מתכון לקסדיה גבינות מקסיקנית פצצתית

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

קסדיה עומדות כעדות לשמחה הפשוטה של גבינה מותכת, עטופה בתוך טורטייה זהובה ופריכה. המנה הזו היא מרכיב עיקרי במטבח המקסיקני, הנערצת על הרבגוניות שלה וקלות ההכנה שלה.

בין אם מחפשים חטיף מהיר או ארוחה דשנה, הקוואסדילה מתאימה לכל הטעמים, ומאפשרת וריאציות אינסופיות עם מילויים החל מירקות ובשרים ועד תערובת גבינות. הקסם של הקסדיה טמון בפשטות שלה, מה שהופך אותה לבחירה אהובה על טבחים מכל הרמות. בואו נצלול לתוך יצירת קוואסדילה גבינה קלאסית, עם אפשרויות להתאים אותה כאוות נפשכם.

איך להכין קסדיה גבינות מקסיקנית מדהימה

  • 2 טורטיות קמח גדולות (בערך 20 ס"מ קוטר)
  • 200 גרם גבינה מגוררת (שילוב של צ'דר ומוצרלה עובד היטב)
  • 1 כף שמן זית או חמאה ללא מלח
  • מילויים אופציונליים: פלפל חריף פרוס, בצל חתוך לקוביות, פטריות פרוסות, רצועות עוף מבושלות או רצועות בקר מבושלות
  • להגשה: סלסה, גוואקמולי ושמנת חמוצה

שלבי הכנה

  1. מחממים מחבת טפלון על אש בינונית ומוסיפים מחצית משמן הזית או החמאה.
  2. מניחים טורטייה אחת בתבנית ומפזרים עליה מחצית מהגבינה באופן שווה.
  3. הוסף את כל המילוי האופציונלי על גבי הגבינה.
  4. מפזרים את שאר הגבינה על המילוי ומעל את הטורטייה השנייה.
  5. מטפטפים את יתרת שמן הזית או החמאה על הטורטייה העליונה.
  6. מבשלים 2-3 דקות או עד שהטורטייה התחתונה מזהיבה ופריכה.
  7. הופכים בזהירות את הקוואסדילה ומבשלים עוד 2-3 דקות עד שהצד השני מזהיב והגבינה נמסה.
  8. מעבירים את הקסדיה לקרש חיתוך ונותנים לה להתקרר במשך דקה.
  9. חותכים את הקוואסדילה לפרוסות בעזרת חותכן פיצה או סכין חדה.
  10. מגישים מיד עם סלסה, גוואקמולי ושמנת חמוצה בצד.

מתכון הקסדיה הזה מבטיח שילוב מענג של טורטיות פריכות וגבינה דביקה, מושלמת לכל שעה ביום. אל תהסס להתנסות במילויים כדי לגלות את הטעמים האהובים עליך, מה שהופך כל חווית הקסדיאה למשביעה ייחודית.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות