חיפוש

מתכון לקציצות עוף בנינג'ה גריל: ללקק את האצבעות

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

מתכון לקציצות עוף בנינג'ה גריל: ללקק את האצבעות

קציצות העוף העסיסיות הללו מהוות טוויסט מענג על המנה הקלאסית, מושלמת לארוחת ערב מהירה של ליל שבוע או למפגש משפחתי נעים. מקורם של כדורי הבשר מאזור הים התיכון, מוקירים במשך דורות בשל הרבגוניות וטעמם המנחם. במתכון הזה, אנו מחדירים לעוף טחון רזה עשבי תיבול ותבלינים ארומטיים, ויוצרים קציצות עסיסיות ומלאות טעם שבטוח ישביעו את התשוקה שלכם. בין אם אתה עוקב אחר דיאטה דלת פחמימות או פשוט מחפש ארוחה טעימה, קציצות העוף הללו הן בחירה נהדרת. בנוסף, עם הנינג'ה גריל, אתה יכול להשיג את הטעם המושלם בגריל בפחם בתוך הבית, גשם או ברק!

רכיבים:

  • 500 גרם עוף טחון רזה
  • 1 בצל קטן, קצוץ דק
  • 2 שיני שום, קצוצות
  • 1/4 כוס פירורי לחם (השתמש בארוחת שקדים לחלופה דלת פחמימות)
  • 1 ביצה, טרופה קלות
  • 2 כפות פטרוזיליה טרייה, קצוצה
  • 1 כפית אורגנו מיובש
  • 1/2 כפית פפריקה
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • ספריי שמן זית

חלופות מתכון:

לאוכלי כשרות או לבעלי הגבלות תזונתיות, ניתן בקלות להחליף את העוף הטחון בבשר הודו או בקר טחון. בנוסף, אם אתה נמנע לחלוטין מפירורי לחם, אתה יכול להשתמש בקליפות חזיר מרוסקות או גבינת פרמזן מגוררת כחומר קושר.

יתרונות תזונתיים:

  • קציצות עוף אלו עמוסות בחלבון מהעוף הטחון הרזה, מה שהופך אותן לאופציה מספקת לשיקום וגדילת שרירים. 
  • על ידי שימוש בקמח שקדים במקום בפירורי לחם, אתה יכול להפחית את תכולת הפחמימות, מה שהופך אותם מתאימים לתזונה דלת פחמימות. 
  • בנוסף, עשבי התיבול והתבלינים לא רק משפרים את הטעם אלא גם מספקים נוגדי חמצון ותכונות אנטי דלקתיות, המקדמים את הבריאות הכללית.

מנות וזמן הכנה: מתכון זה מניב כ-20 קציצות עוף, מה שהופך אותו לאידיאלי להגשה למשפחה בת ארבע נפשות או להכנת ארוחה לשבוע. עם זמן הכנה של 15 דקות בלבד וזמן בישול של 15 דקות בגריל הנינג'ה, תוכלו לאכול ארוחת ערב על השולחן תוך פחות מ-30 דקות!

רמת קושי: מתכון זה נכנס לקטגוריית הקל, מתאים לטבחים מתחילים ומנוסים כאחד. עם מרכיבים פשוטים והוראות פשוטות, לא תתקשו להקציף את קציצות העוף הטעימות האלה.

טיפים לשיפור ושיטות בישול:

  • כדי לשפר את טעמן של הקציצות, שקול להשרות את תערובת העוף הטחון במקרר למשך 30 דקות עד שעה לפני שמעצבים אותן לכדורים.
  • לטעם מעושן אפשר להוסיף לתערובת קורט פפריקה מעושנת.
  • כשמעצבים את הקציצות, הרטיבו את הידיים במים כדי למנוע מהתערובת להידבק.
  • כדי להבטיח בישול אחיד, חממו מראש את גריל הנינג'ה ל-180 מעלות צלזיוס (350 מעלות פרנהייט) לפני הנחת הקציצות על משטח הגריל.
  • הימנע מצפיפות יתר של רשת הגריל כדי לאפשר זרימת אוויר תקינה ולוודא שהקציצות מתבשלות בצורה אחידה.
  • לאחר בישול, הניחו לקציצות לנוח מספר דקות לפני ההגשה כדי לאפשר למיצים להתפזר מחדש, וכתוצאה מכך קציצות עסיסיות יותר.

עם השלבים והטיפים הפשוטים האלה, תוכל ליצור קציצות עוף מעוררות תיאבון המושלמות לכל אירוע. תהנה!

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות