5/5 - למתכון דירוג של 2 חובבי בישול

מתכון לקראמבל תפוחים פרווה: מתיקות עדינה

בסדר, התכוננו למסע טעים לעולם של קראמבל תפוחים פרווה! הקינוח הטעים הזה הוא כמו חיבוק חם לבלוטות הטעם שלך, עם ציפוי פריך וזהוב חובק תפוחים מתוקים ומתובלים בקינמון מתחת.

קראמבל תפוחים, קינוח בריטי קלאסי, עשה את דרכו למטבחים ברחבי העולם. זה התגלמות של אוכל מנחם, שלעיתים קרובות נהנה ממנו בערבים קרירים או מפגשים משפחתיים. משמעות המילה "פרווה" היא שהמתכון הזה נטול חלב, מה שמתאים לשומרי כשרות או לכל מי שמחפש תענוג נטול חלב.

רכיבים:

הוראות הכנה:

  1. מחממים את התנור לחום של 180 מעלות צלזיוס.
  2. קולפים ופורסים את התפוחים לחתיכות בגודל ביס. לזרוק אותם בקערה עם מיץ לימון, סוכר, קינמון ואגוז מוסקט. תן לזה ערבוב טוב עד שהתפוחים מצופים בטוב המתוק והחריף הזה.
  3. בקערה אחרת מערבבים את הקמח, שיבולת השועל, הסוכר החום, שמן הקוקוס המומס וקורט מלח. מערבבים עד לקבלת מרקם פירורי.
  4. תופסים תבנית אפייה (נניח בסביבות 20X20 ס"מ), ומפזרים את תערובת התפוחים בצורה אחידה בתחתית.
  5. מפזרים את ציפוי הקראמבל בנדיבות על התפוחים, מכסים אותם כמו שמיכה נעימה.
  6. הכניסו את היופי הזה לתנור שחומם מראש ואפו במשך כ-40 דקות או עד שהחלק העליון מזהיב והתפוחים מבעבעים מרוב עונג.
  7. ברגע שהוא יצא מהתנור, תתנגד לדחף לצלול פנימה מיד. תן לזה להתקרר קצת – הסבלנות שלך תתוגמל.

חלופות כשרות:

לשומרי כשרות, הקפידו להשתמש במרגרינה לא חלבית או בקיצור ירק במקום בחמאה. בדוק את התוויות שלך עבור אישור הכשרות!

יתרונות תזונתיים:

כמות: המתכון הזה משרת כ-8 אנשים, אבל בואו נהיה אמיתיים – אולי כדאי להכפיל אותו כי שאריות הן מיתוס.

זמן התכוננות: כ-20 דקות לחיתוך וערבוב, בתוספת זמן אפייה של כ-40 דקות. אז, אתה יכול לקבל את יצירת המופת הזו על השולחן בעוד כשעה.

רמת קושי: הייתי מדרג את זה כאמצעי מוצק. זה לא מדע טילים, אבל זה גם לא טיול בפארק. פשוט עקוב אחר השלבים, ואתה תהיה גיבור המטבח שלך.

טיפים למקצוענים:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות