דרגו את המתכון

ראמן צמחוני – כי מישהו צריך להציל את הגללים!

אז נניח שאתן מחפשות משהו טעים, מהיר ומלא בטעמים שיתנו ללב שלכן להחמיא לעצמכן על המדפסת המזוגזגת של עלי הכותרת של המיים. ובכן, אני כאן כדי להציע מתכון לראמן צמחוני שיעשה לעיקריות במסעדות וגם בבית הרבה מאוד כבוד! משאירים את הבשר בחוץ ונותנים לדמיון לעבוד: בואו נתחיל!

מה צריך להכין? כנסו למטבח!

למתכון שלנו, תצטרכו לשים את הידיים במתכון קליל שלנו:

איך מכינים את זה? וגם שאלות נפוצות!

אז בואו נתחיל בפעולה:

שלב 1: בישול הנודלס

מבשלים את הנודלס במים רותחים עד שהן רכות. ככה, כמו שאנחנו אוהבים – ועד 3-4 דקות כדי שיישארו "אל דנטה". אחרי זה מסננים ושמים בצד.

שלב 2: הכנת המרק

באותם מים, הוסיפו את השום, גזר, ושפכו פנימה את רוטב הסויה והשמן. תנו לזה להתמזג כמה דקות ולהתנסות בטעמים!

שלב 3: נוסיף את כל השאר

העירו עכשיו את הנודלס שהכנתם עם כל הירקות המצוינים. מוסיפים את הטופו ומערבבים בעדינות, ככה שכולם יכירו אחד את השני.

שאלות ותשובות:

תוצאה סופית – קערת שמחה!

הנה לכן ראמן צמחוני במלוא הדרו! טעים, צבעוני ואפילו משדרג את הערב הבריאותי של יום שלישי הפחות מעניין. לא נעים, אני יודעת, אבל אל תשכחו לשתף את התמונות עם החברים – כי אל תשכחו, כל הצלחה צריכה את המוזיקה שלה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות