1/5 - למתכון דירוג של 1 חובבי בישול

מתכון לרצועות סינטה מוקפצות עסיסיות

רצועות סינטה מוקפצות הן מנה מענגת שאורזת אגרוף של טעם ורוך בכל ביס. מקורו במסורות הקולינריות העשירות של תרבויות שונות, מתכון זה משלב את העסיסיות של בשר סינטה מובחר עם התערובת הארומטית של תבלינים ועשבי תיבול, וכתוצאה מכך מנה משביעה ומנחמת כאחד. בין אם אתם מבשלים לארוחת ערב נעימה בבית או מבדר אורחים, רצועות סינטה מוקפצות בטוח ירשימו בפשטות ובעומק הטעם שלהן.

רכיבים:

הוראות הכנה:

  1. מחממים 1 כף שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
  2. מוסיפים למחבת את רצועות הסינטה הפרוסות דק ומתבלים במלח, פלפל, פפריקה וכמון. מבשלים 2-3 דקות, או עד להשחמה מכל הצדדים. מוציאים את רצועות הסינטה מהמחבת ומניחים בצד.
  3. לאותה מחבת מוסיפים את כף שמן הזית הנותרת.
  4. מוסיפים למחבת את השום הטחון, הבצל הפרוס דק ופלפל. מטגנים 5-6 דקות, או עד שהירקות רכים וריחניים.
  5. מחזירים את רצועות הסינטה המבושלות למחבת ומערבבים עם הירקות המוקפצים עד שהם מתחממים.
  6. מקשטים בפטרוזיליה טרייה או כוסברה לפני ההגשה.
  7. תיהנו מרצועות הסינטה המוקפצות הטעימות שלכם חמות, מוגשות על אורז, אטריות, או לצד ירקות צלויים.

חלופות מתכון:

לאוכלי כשרות או לבעלי הגבלות תזונתיות, ניתן להחליף את סטייק הסינטה ברצועות בשר בקר או טופו כשר לאופציה צמחונית. בנוסף, אתה יכול להתאים את התבלינים לפי העדפות הטעם או הצרכים התזונתיים שלך.

יתרונות תזונתיים:

מנות וזמן הכנה: מתכון זה מגיש 4 ולוקח כ-30 דקות להכנה ולבישול.

רמת קושי: קַל

טיפים לשיפור:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות