חיפוש

מתכון מושלם וקל לחג – דג לברק בתנור

דג לברק בתנור

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

מתכון מושלם וקל לחג – דג לברק בתנור

נועם זיגדון משתפת אותנו במתכון מושלם לחג – דג לברק בתנור.

מצרכים:

1 דג לברק טרי
צרור כוסברה קצוצה
צרור פטרוזיליה קצוצה
½ ראש שום כתוש
גרידת לימון
¼ כוס שמן זית
½ כפית מלח
פפריקה פיקנטי של מלח הארץ
אופן הכנה מופיע בהמשך.




מתכונים נוספים:
חריימה מושלם מתכון מנצח
דג מרוקאי מתכון מושלם
קציצות דגים מושלמות ברוטב מטבוחה

סרטון המדגים את כל שלבי הכנת הלברק:

אופן הכנה:
1. מנקים ושוטפים היטב את הדג ואז מייבשים עם נייר סופג.
2. חורצים חריצים לאורך הדג. מערבבים את הירק עם השום וגרידת לימון, שמן ופפריקה פיקנטית.
3. מכניסים כמות נדיבה בבטן הדג ולאורך כל הדג.
4. שמים בתבנית ומתבלים במלח ופפריקה ושופכים מעל מעט שמן זית.
5. מוסיפים חצאי לימון ומסדרים בתבנית עם הדג. מוסיפים עגבניות שרי, ראש שום, פלפל חריף וכל מה שאוהבים.
6. עוטפים בנייר אפייה ומכסים בנייר כסף.
7. מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 30 דקות. מסירים כיסוי ואופים עוד כ-10 דקות.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות